Bode Miller i Morgan Beck
 Profimedia, SIPA USA
Obitelj se povećava

Nakon velike obiteljske tragedije, Bode Miller i supruga imaju dva nova razloga za sreću

Nakon što se prošle godine njihova 19-mjesečna kći utopila u bazenu, skijaš Bode Miller i supruga Morgan Beck (32) ne mogu biti sretniji zbog blizanaca koji bi na ovaj svijet trebali stići u jedanaestom mjesecu.

Nakon što se prošle godine njihova 19-mjesečna kći utopila u bazenu, skijaš Bode Miller i supruga Morgan Beck (32) ne mogu biti sretniji zbog blizanaca koji bi na ovaj svijet trebali stići u jedanaestom mjesecu.

Američki skijaš i Olimpijac Bode Miller (41) i njegova supruga Morgan Beck objavili su sretnu vijest. Bračni par prošle je godine izgubio jednogodišnju kći Emeline dok je Morgan bila trudna s njihovim sinom, no sada ponovno imaju razloga za veselje jer iščekuju identične blizance.

"Gubitak djeteta bilo je vrlo zbunjujuće iskustvo u mojem životu. No, sada s radošću i veseljem mogu reći da očekujemo blizance. Otkada ga znam, moj suprug je oduvijek htio blizance na njegov rođendan. Dječaci bi trebali stići na anđeoski datum, 11. studenog, što nije toliko daleko od Bodeovog rođendana 10. prosinca", napisala je Morgan na svom Instagramu koja je trenutno u drugom tromjesečju.

Prije godinu dana njihova 19-mjesečna kći Emeline utopila se u bazenu kod susjeda gdje je cijela obitelj bila na zabavi. "U potpunosti smo uništeni. Preminula je naša djevojčica Emmy. Nikada, u milijun godina ne bi pomislili da je moguće doživjeti ovakvu bol. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša je djevojčica voljela život i živjela ga je u potpunosti do zadnjeg trena", napisao je Bode na Instagramu dan nakon što je Emeline tragično preminula.

Obitelj se nakon nemilog događaja obratila za pomoć jer nisu imali sredstava za medicinske troškove i troškove pogreba koji su bili ogromni. Oko 250 tisuća kuna prikupilo se putem pomoću platforme za prikupljanje novca GoFundMe. Iako je Bode skijanjem zaradio milijune, čini se da bogatstvo nije sačuvao. U braku s Morgan je od 2012. godine, u kojem su dobili sina Edwarda Nasha (4). Bode iz prijašnjih veza ima 11-godišnju kći Neesyn Dacey i šestogodišnjeg sina Samuela Bode Miller-McKenna.

Linker
29. travanj 2024 21:34