David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
šOK I NEVJERICA

Nakon veselog izlaska, Justin Timberlake i Jessica Biel doživjeli su šok

Trebala je to biti još samo jedna u nizu zanimljivih pariških večeri za pjevača i glumca Justina Timberlakea i njegove supruge, glumice Jessice Biel. I bila bi, jer su izašli u odličnom raspoloženju - da se nije dogodio incident s njegovim obožavateljem.

Justin Timberlake (38) i Jessica Biel (37) posebno su se pomno dotjerali, čak i stilski uskladili, za odlazak na modnu reviju na kojoj je kuća Louis Vuitton prikazala kolekciju za proljeće 2020. Ni u snu nisu pomišljali da će postati vijest Tjedna mode - Justina je, naime, dok je hodao uz suprugu, neidentificirani muškarac zgrabio za nogu. Ispred zgrade u kojoj se održala revija bilo je mnogo ljudi koji su se uskomešali, neki su pokušavali i pomoći, no muškarac se držao što je čvršće mogao.

Jessica je bila u nevjerici te niti u jednom trenutku supruga nije ispustila iz ruke, a u prvi mah se vidno uzrujala. Na trenutak je nastao pravi kaos, a onda se Timberlake uz pomoć okupljenih nekako uspio osloboditi napadača. Nemili je događaj i snimljen, a snimka pokazuje da je par, čim su vidjeli da je napadač udaljen, vrlo brzo nastavili profesionalno se smješkati prema fotoobjektivima.

Nemili događaj zbio se u središtu turističkog odredišta - ispred glasovitog muzeja Louvre.

Justin Timberlake and Jessice Biel
Louis Vuitton show, Arrivals, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 01 Oct 2019, Image: 474581206, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vitalii Sediuk tackles Justin Timberlake as he walks with Jessica Biel
Louis Vuitton show, Arrivals, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 01 Oct 2019
Vitalii Sediuk, the man who attacked Gigi Hadid and tried to kiss Kim Kardashian, Image: 474579879, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Linker
30. ožujak 2024 07:08