BEBA NA PUTU

Nana Nadarević šaljivo objavila trudnoću: ‘Jedino što namjeravam otkriti je identitet oca, milijunaša‘

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića uskoro će postati majka, na Instagram profilu našalila se na račun oca.

Simpatična PR menadžerica Nada Nadarević (33) često sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila jednu radosnu vijest. Ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju životnog partnera Silvija Pleštine, napisala je šaljivu objavu.

"Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša", poručila je te izazvala lavinu reakcija od kolegica i bliskih prijatelja.

Čestitke su uputile i poznata lica među kojima su Lana Klingor Mihić, Mirela Forić Srna, Davor Grgin, Ana Bavrka, Anita Dujić, Jelena Glišić i drugi.

‘‘A jaooo kako ste divni, čestitke‘‘, poručila je manekenka Anita Dujić, a nadovezala se i pjevačica Lana Klingor: ‘‘Jao kakve divne vijesti! Top‘‘.

‘‘Pa ovo je toliko veselje! Ajme! Čestitam vam! Baš baš baš predivno‘‘, ‘‘Samo neka je živo i zdravo‘‘, ‘‘tooooo‘‘, samo su neki od komentara na emotivnu fotografiju.

Nana Nadarević je na društvenim mrežama vrlo aktivna te ima više od 24 tisuće pratitelja. Sa svojim izabranikom Silvijom Pleštinom izmami simpatije gdje god da se pojave, a vole ih i na društvenim mrežama na kojima glase za jedan od najzabavnijih hrvatskih parova. Nedavno su posjetili Irsku gdje su odsjeli u Dublinu, a Nadarević je tom prilikom podijelila dašak atmosfere iz luksuznog hotela.

‘‘Probudilo nas je ranojutarnje sunce, klatarimo se i planiramo u krevetu već sat vremena, a sad odoh pod tuš pa na hotelski doručak. Svima želim ovakva jutra na godišnjem (minus klatarenje u krevetu sa Silvetom)‘‘, poručila je ispod fotografije na kojoj uživa u zavidnom pogledu iznad Dublina.

‘‘Svaka sličnost s divovima je slučajna. Nemam edukativan caption o Giant‘s Causewayju, za to odite kod Silveta‘‘, dodala je.

Linker
19. travanj 2024 03:34