Profimedia, Zuma Press - News
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Napokon u tatinom zagrljaju: Cristiano Ronaldo prvi put pokazao blizance!

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo napokon je potvrdio da je postao otac blizanaca - i to njihovom prvom fotografijom.

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo napokon je potvrdio da je postao otac blizanaca - i to njihovom prvom fotografijom.

Iako se već početkom lipnja pisalo da je portugalski nogometni reprezentativac i napadač španjolskog kluba Real Madrid ponovno postao otac, Cristiano Ronaldo se tek sada oglasio. Najprije je potvrdio sretne vijesti nakon izgubljene utakmice od Čilea, a nakon toga je svoje obožavatelje razveselio prvom fotografijom blizanaca.

- Bio sam na usluzi reprezentaciji, kao i uvijek, tijelom i dušom, iako su mi rođena dva sina. Nažalost, nismo uspjeli ostvariti glavni sportski cilj, ali siguran sam da ću nastaviti uveseljavati Portugalce. Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza i reprezentacija pokazali su danas stav koji me dirnuo i neću ga zaboraviti. Sretan sam što ću napokon biti kod kuće sa svojom djecom, prvi put - napisao je slavni nogometaš te nakon toga objavio prvu fotografiju.

Ronaldo je sinu i kćeri odabrao tradicionalna imena - Mateo i Eva, a ponovno je postao otac uz pomoć surogat majke. Slavni nogometaš već ima 7-godišnjeg sina Cristiana Ronalda Jr., a s obzirom na to da nikada nije otkrio identitet njegove majke, neupitno će skrivati i identitet žene koja mu je rodila blizance. U brizi oko djece Portugalcu pomažu majka i sestra, a sada ima i podršku djevojke, španjolskog modela Georgine Rodriguez.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Linker
28. travanj 2024 10:30