INTIMNA CEREMONIJA

Napokon vjenčani! Nevjerojatna transformacija fatalnog holivudskog zavodnika

Američki glumac Josh Hartnett nakon deset godina veze i troje djece vjenčao se s deset godina mlađom kolegicom Tamsin Egerton.

Proslavio se blockbusterima sredinom devedesetih, za njim su ludovale obožavateljice i holivudske zvijezde poput Scarlett Johansson, Sienne Miller, Mische Barton, Amande Seyfried, s kojima je bio vezi prije nego što je okrenuo leđa slavi, preselio se iz Sjedinjenih Država u Englesku i započeo obiteljski život s kolegicom Tamsin Egerton (33).

image

Supružnici na gala večeri Zaklade princa Charlesa u Buckinghamskoj palači 2019.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Američki glumac Josh Hartnett (43), zvijezda "Pada crnog jastreba", "Crne dalije" i "Pearl Harbora" može se pohvaliti i laskavim titulama u izboru najseksi frajera na svijetu, no njemu to sve danas malo, ako uopće išta znači.

Slavi, svjetlima reflektora i medijskoj pažnji odavno je okrenuo leđa, a od 2012. uživa u obiteljskom životu i vezi s engleskom glumicom Tamsin Egerton s kojom ima troje djece i stanuje u Surreyju na sjeverozapadnoj periferiji Londona.

image

Ljubavna scena sa Scarlett Johansson u filmu 'Crna dalija' redatelja Briana De Palme 2006.

FERRARI/PROFIMEDIA

Svoj privatni život par drži daleko od očiju javnosti, a prema insajderskim informacijama vjenčali su se Staroj gradskoj vijećnici Marylebone sa svega dvanaest uzvanika.

Čitajte i: NOVAC ĆE OPET TEĆI U POTOCIMA? JEDAN OD NAJUSPJEŠNIJIH HOLIVUDSKIH BLOCKBUSTERA DOBIVA NASTAVAK

"Bez obzira na sva postignuća u Hollywoodu i na filmskom platnu ništa od svega toga se ne može usporediti s obitelji, suprugom i djecom. Oni su moja radost i moja snaga", izjavio je svojedobno glumac koji je holivudske producente šokirao odbivši stomilijunski ugovor za trodijelni filmski serijal o Supermanu, jer je želio što više vremena provoditi sa svojima.

image

Tamsin Egerton i Josh Hartnett u vezi su deset godina i imaju troje djece

NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK

"Umjesto karijere odabrao sam život", kratko je svoju odluku prokomentirao Josh Hartnett.

Linker
22. travanj 2024 16:09