Zaljubljen do ušiju!

Naša sportska zvijezda uživa s djevojkom na Maldivima: Pljušte komplimenti na račun njihove forme

Najbolji hrvatski tenisač u parovima Mate Pavić na Instagramu se pohvalio fotografijama s romantičnog odmora. Pratitelji komentiraju kako su od egzotičnog otoka ljepši samo poznati Splićanin i njegova odabranica Katarina Jurkin, bivša misica koja je 2016. bila druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske!

Za jednu od najuspješnijih godina u karijeri Mate Pavića u kojoj je ljetos u paru s Nikolom Mektićem osvojio Wimbledon i tako ispisao povijesnu stranicu za hrvatski tenis, naš se tenisač nagradio višednevnim odmorom u toplim krajevima. Dvadesetosmogodišnjak i njegova djevojka Katarina Jurkin zajedno su posjetili Maldive gdje su nesputano uživali u svojoj ljubavi.

Stasiti Mate, koji je inače jako samozatajan kad je u pitanju njegov privatni život, pod žarkim suncem se toliko opustio da je svojim pratiteljima na društvenim mrežama odlučio podijeliti dio njihove intime.

"Vrhunska priča!", napisao je Mate uz desetak fotografija po kojima se da zaključiti da su on i Katarina pomno istražili svu ponudu ovog čarobnog otoka u indijskom oceanu. Dakako, fotografije zaljubljenog para izazvale su brojne komentare među kojima su i oni na račun njihovog izgleda. Tako je jedan pratitelj Mati u šali zahvalio na fotografiji u kupaćim gaćicama, a desetke za odličnu liniju u badiću dobila je i Katarina koja je inače na izboru za Miss Hrvatske 2016. izabrana za drugu pratilju.

Čitajte i: Nikola Mektić i Mate Pavić ispisali povijest pobjedom na Wimbledonu: ‘Obojica smo odrastali s Goranom gledajući njegov naslov‘

Samozatajni romantičar

Da je privatno veliki romantičar i totalna suprotnost temperamentnom tenisaču koji u žaru igre zna i razbiti reket, Mate je za magazin Gloria otkrio 2018.

"Draže su mi samozatajne žene koje čekaju da im muškarci prvi priđu. U vezi sam tipični horoskopski Rak, pažljiv i romantičan, djevojku volim iznenađivati cvijećem i raznim sitnicama. S druge strane, ona mora imati puno razumijevanja za moju karijeru. I mora biti crnka", naglasio je Mate u svom prvom velikom intervju za neki ženski magazin Mate, a tada nam je priznao i da najviše voli slušati ljubavne balade Enriquea Iglesiasa te da se ne snalazi u vezama na daljinu. Ispada da se u ovom posljednjem prevario. Naime, atraktivna Katarina koja je rođena Zagrepčanka, u njegov je život ušla nakon tog intervjua, a da je par više nego uigran, dokaz je i njihov bajkovit odmor na Maldivima.

Linker
19. travanj 2024 14:07