Profimedia, Mega Agency
ide gdje su prijatelji

Ne mari za jahte i privatnost: Na nevjerojatno krcatoj plaži prepoznali smo slavnu pjevačicu

Švedska pop zvijezda Zara Larsson ostala je skromna i nezahtjevna unatoč slavi i zaradi - s prijateljima se zabavljala na gradskoj plaži u Barceloni ne mareći što ih okružuje i s njima se kupa stotine ljudi.

Većina zvijezda čim steknu slavu i zarade prvi novac bježe na jahte i u skupe hotele s privatnim plažama i više ih ne možemo vidjeti na gradskim plažama na koje se već prijepodne ne može rasprostrti više niti jedan jedini ručnik. No, ne i 21-godišnja Zara Larsson, švedska megazvijezda kojoj je najbolje - tamo gdje su joj prijatelji.

U preslatkom bijelom kupaćem kostimu s čipkastim detaljima sjedila je, potpuno bez šminke, kose svezane u niski rep, u najvećoj gužvi. Ta tko mari za gužvu kad je u najljepšem društvu, s ljudima s kojima može beskonačno pretresati teme i dileme.

EXCLUSIVE: Zara Larsson and friends on the beach in Barcelona.
06 Jun 2019, Image: 444027837, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Larsson se proslavila sa samo deset godina, kad je u rodnoj zemlji pobijedila na natjecanju mladih talenata. Nedavno je medijske stupce punila jer je javno obznanila da je slavni YouTuber James Charles njezinom dečku preko Twittera posao privatnu poruku, iako je, objavila je, 'jako dobro znao da njezin dečko voli suprotni spol'.

EXCLUSIVE: Zara Larsson and friends on the beach in Barcelona.
06 Jun 2019, Image: 444027833, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Larsson, koja, osim što pjeva, sama piše pjesme, kreće s turnejom po Sjevernoj Americi i Europi. Povremena je i gošća glazbenika Eda Sheerana na njegovoj europskoj turneji.

EXCLUSIVE: Zara Larsson and friends on the beach in Barcelona.
06 Jun 2019, Image: 444027816, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
18. travanj 2024 21:06