Instagram
DOČEKALI 2018. ZAJEDNO

Ne može sakriti: Aniti Dujić novi dečko vratio osmijeh na lice

Nakon tri mjeseca ljubavi, novi je par zajedno uplovio u 2018. godinu i to na mnogima omiljenoj destinaciji

Nakon tri mjeseca ljubavi, novi je par zajedno uplovio u 2018. godinu i to na mnogima omiljenoj destinaciji

Krajem studenoga Anita Dujić je ekskluzivno za portal Gloria.hr priznala da je ponovno zaljubljena i sretna te da je sa Škotom Duncanom Broadfootom tek na početku veze.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujić
Davor Matota / Hanza Media
Anita Dujić i Duncan Broadfoot

- On živi u Londonu pa smo na relaciji Zagreb-London, s tim da je on ipak češće u Zagrebu nego ja kod njega - ispričala nam je tada 33-godišnja manekenka i dizajnerica nakita. Par se upoznao na snimanju filma "Mamma Mia 2" na otoku Visu gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, a on kao location manager. Iako vezu moraju održavati na daljinu pa često putuju, putovanje im nije mrsko - osobito kada su zajedno. Ovog puta su odabrali Šri Lanku, otok dragog kamenja, začina i čaja koji mnogi smatraju idealnom destinacijom za odmor. Otputovali su prije šest dana pa su i u Novu godinu prvi put "uplovili" zajedno, a iako su dosad izbjegavali objavljivati zajedničke fotografije - Anita je na samom početku 2018. objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Anita Dujić iza sebe ima neuspjeli brak s Ivanom Veljačom, nakon sedam zajedničkih godina, razveli su se 2015. Potom je ljubavi dala novu šansu s glumcem Ivanom Hercegom, no nije potrajalo. No, sada je nova ljubav zaslužna za njezin osmijeh na licu.

Objavu dijeli Anita Dujic (@ani.ta.ta)

Linker
30. travanj 2024 15:10