OČAJNIČKI POTEZ

Ne planira odustati od bivše supruge: Kanye West otišao korak dalje pa je objavio fotografiju kojom je mnoge iznenadio

Iako se činilo da je prebolio bivšu suprugu Kim Kardashian, američki reper svim silama pokušava obnoviti propalu ljubav.

Slavni američki glazbenik Kanye West, koji je nedavno ime skratio u Ye, nakon što je javnosti obznanio da se želi pomiriti s bivšom suprugom Kim Kardashian, da ne namjerava tek tako odustati još je jednom potvrdio objavom na Instagramu koja je mnoge iznenadila.

image

Kanye je na Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj ljubi bivšu suprugu.

INSTAGRAM

Čitajte i: Kim Kardashian šokirala novim ljubavnikom: Mogu li bogatašica i mlađahni komičar uspjeti?

44-godišnji reper je naime na Instagram Story objavio screenshot objave američkog tabloida TMZ na kojoj stoji "Kanye West tvrdi da će Bog ponovno spojiti njega i Kim", uz fotografiju na kojoj ljubi bivšu suprugu koju je čak i označio u objavi.

Priznao je pogreške

"Bog želi da vidite da se sve može iskupiti. U svim ovim vezama, radili smo pogreške. Ja sam radio pogreške. Javno sam činio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovdje kako bih promijenio tu priču", rekao je glazbenik nedavno dok se obraćao beskućnicima u Skid Rowu, najsiromašnijem dijelu Los Angelesa.

image

Kim i Kanye bili su u braku sedam godina.

MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kad ništa drugo ne pomaže, Kanye West smislio prepreden plan: ‘Bog će me opet ujediniti s Kim‘

"Ako neprijatelji mogu razdvojiti Kimye (op. a. Zajednički naziv kojim su obožavatelji zvali Kim i Kanyea), milijuni drugih obitelji vidjet će da je OK ako se razdvoje... Ali kada Bog, koji je već pobijedio i dalje će pobjeđivati, opet spoji Kimye, milijuni obitelji će time biti nadahnuti i vidjet će da mogu nadvladati razdvojenost, traumu koju vrag koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Guccijevu trgovinu", izjavio je tada Kanye za čiji govor mnogi vjeruju da je pokretač ljubomora zbog toga što se Kim posljednjih tjedana sve češće u javnosti pojavljuje s novim dečkom, Peteom Davidsonom.

image

Kanye svim silama želi obnoviti propalu ljubav.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

I bez obzira na novu vezu zvijezde reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' s 13 godina mlađim komičarem, Kanye nakon sedam godina braka i četvero djece - osmogodišnje North, petogodišnjeg Sainta, trogodišnje Chicago te dvogodišnjeg Psalma, pod svaku cijenu ponovno želi biti s Kim i što bliže svojoj djeci.

"Moram biti uz svoju djecu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pokraj. Činim sve kako bih bio blizu. Želim to izraziti na najprimjereniji način, ali moram se vratiti kući", zaključio je glazbenik.

Linker
12. travanj 2024 14:40