Mirna Savić na odmoru
 Instagram
'Nema do njega'

Ne skida osmijeh: Zgodna kći Massima Savića u zagrljaju dečka uživa na plaži

Kći zagrebačkog glazbenika Massima Savića, svestrana je djevojka: studira novinarstvo, radi kao TV voditeljica, a trenutačno uživa s dečkom u kućici tik uz more

Kći zagrebačkog glazbenika Massima Savića, svestrana je djevojka: studira novinarstvo, radi kao TV voditeljica, a trenutačno uživa s dečkom u kućici tik uz more

Mirna Savić dokazala se na brojnim profesionalnim poljima, a sada zasluženo uživa u odmoru. Osim što je voditeljsko lice 'Top.HR-a' na RTL-u 2, sudjeluje u ludim vijestima 'News Bara' i još je prepoznatljiv glas Antene Zagreb. Vrijedna 25-godišnja voditeljica voli knjige, šetnje s bokserom Mangom i obožava modu, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim dečkom arhitektom Igorom Pavlovićem s kojim ovo ljeto odmara u kamenoj kućici tik do mora.

Igor i Mirna u vezi su nekoliko godina, a o njoj voditeljica ne govore često. Svjesna je, dodala je jednom prilikom da pokraj sebe ima divnu osobu. Nedavno je u razgovoru za shopping magazin Gloria IN Specijal otkrila je da svojim modnim kombinacijama često svoje kolege iz redakcije nasmije do suza te da bi voljela da joj je mama Eni sačuvala neke svoje stare komade.

promocija Gloria In / Watch Centar / Zagreb 28.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Mirna Savic
Maja Jurović
Voditeljica Mirna Savić

S dečkom arhitektom Igorom Pavlovićem sudjelovala je i u očevu spotu za singl s njegovog novog albuma 'Neka ti plove brodovi', a da je on centar njezinog života pokazala je i nedavno emotivnom objavom na Instagram Storiesu. Tamo je napisala: 'Nema do njega' uz njihov neodoljiv selfie s plaže gdje su u zagrljaju.

Instagram
Mirna Savić i dečko s velikim osmijesima

Linker
27. travanj 2024 18:01