TOM DUBRAVEC/ CROPIX
Spoj iskustva i ljepote

Ne zna se koja je ljepša: Dušku Ćurliću sad zasigurno zavide mnogi muškarci!

Konačno se zna i tko će 19. veljače voditi Doru. Uz dobro nam poznato zaštitno lice zabavnog programa HRT-a, to su pjevačica Franka Batelić Ćorluka i glumica Elizabeta Brodić.

Konačno se zna i tko će 19. veljače voditi Doru. Uz dobro nam poznato zaštitno lice zabavnog programa HRT-a, to su pjevačica Franka Batelić Ćorluka i glumica Elizabeta Brodić.

Otkrivena je i posljednja karta ovogodišnjeg Izbora hrvatske pjesme za Eurosong koji će se u svibnju održati u susjednoj Italiji. Sve do nedavno nagađalo se tko bi mogao voditi glazbeno događanje koje je već najavljeno kao najveći TV spektakl, a sada je i jasno zašto je HRT tako dugo skrivao njihova imena. Uz, naime, provjerenog Duška Ćurlića, voditeljsku palicu prvi će put na Dori preuzeti dvije mlade dame: pjevačica Franka Batelić Ćorluka i glumica Elizabeta Brodić.

S HRT nisu dali posebno objašnjenje zašto su se odlučili na pjevačicu i suprugu bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke te glumicu koju šira javnost poznaje kao zvijezdu sapunice "Drugo ime ljubavi". No, nema dvojbe da će Dušku zavidjeti svi muškarci kad s ove dvije ljepotice 19. veljače iziđe na pozornicu sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji.

image

Posljednju Doru koja se održala u Opatiji 2020. vodili su Duško Ćurlić, Doris Pinčić, Zlata Muck Sušec i Mirko Fodor.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Inače, za izbor hrvatske pjesme koja će nas predstavljati u talijanskom Torinu, natječe se ukupno 14 skladbi, a i popis izvođača je iznenađenje pa će uz već poznata imena poput Mije Dimšić, Mije Negovetić, Zdenke Kovačićek, na Dori debitirati glumica Mila Elegović. Dakako, glazbena svečanost i ove se godine održava uz izravan prijenos HRT-a.

Čitajte i: Ella Orešković o ponovnom natjecanju na Dori: ‘Prošle sam godine imala veliku tremu, nisam se dobro pripremila‘

Mlade kolegice koje su odabrane za vođenje ovogodišnje Dore još se nisu pohvalile javno o novom angažmanu, no bit će ih lijepo vidjeti i u nekoj novoj ulozi.

Linker
26. travanj 2024 07:06