Bradley Cooper

Ne zna se tko je slađi: Slavni tata po gradu nosio svoju princezu u naručju iako su joj već četiri godine

Lea De Seine Shayk Cooper prava je mala princeza – barem u očima slavnog tate Bradleyja Coopera koji je nosi ulicama New Yorka.

Čini se da je glumac Bradley Cooper (46) usavršio umjetnost zajedničkog roditeljstva s bivšom partnericom Irinom Shayk (35). Zahvaljujući paparazzo fotografima često ga se može vidjeti kako uživa u svakom trenutku s kćerkicom koju je dobio prije četiri godine sa slavnom ruskom manekenkom, no zajednički život nije im pošao za rukom.

image
Slavni tata skrivao se iza maske i naočala
FOTOGRAFIJE: FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, nema sumnje kako se oboje maksimalno trude da njihovoj Lei ništa ne nedostaje, što je nedavno potvrdila i sama Irina.

Izjavila je da je Bradley "najnevjerojatniji tata na svijetu", istodobno se prepirući s izrazom "suroditeljstvo". „Nikada nisam razumjela taj izraz. Kad sam s kćerkom, ja sam sto posto majka, a kad je ona s tatom, on joj je sto posto otac. Suroditeljstvo je roditeljstvo”, izjavila je potvrdivši time da imaju zajedničko skrbništvo. Nekoliko puta nakon prekida viđeni su zajedno s djevojčicom, a nedavno su je skupa odveli i na satove ruskog jezika.

Mama sa stilom: Irina Shayk nosi retro čizme koje ćemo za mjesec dana svi poželjeti

image
Bradley je Lei donio poklon u velikoj vrećici
FOTOGRAFIJE: ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovoga puta Bradley je uživao sam s Leom koja je bila odjevena u komade u omiljenoj joj ružičastoj boji, dok je tata od formata bio u casual varijanti krijući se od pogleda znatiželjnika iza maske i sunčanih naočala.

image
Bradley Cooper i kći Lea
FOTOGRAFIJE: FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Irinu Shayk Bradley Cooper osvojio je 2015. godine, a konačni prekid dogodio se 2019. godine kada je ona viđena kako se iseljava iz njegove vile, no upućeniji izvori tvrde kako je par duže vrijeme imao problema, koji su očito bili nerješivi. Stvari su navodno pogoršale i glasine o ljubavnoj aferi Bradleyja i Lady Gage, koja je bila zvijezda njegova filma "A Star is Born", iako su kasnije oboje priznali kako je to bio marketinški trik za promociju filma. Irina se zatim pojavila na slavnoj Met Gali bez zaručnika, a mjesec dana kasnije se iselila.

image
Irina nedavno na Milan Fashion Weeku
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 16:34