Getty Images
bez kompasa

Nekadašnja zvijezda Beverly Hillsa dotakla dno: Imala je neodoljivo lagodan život, a onda je sve krenulo po zlu...

Iako joj je otac bio poznati holivudski producent i većinu svog života živjela je u zlatnom kavezu, danas se suočava s problemima za koje nije ni znala da postoje.

Iako joj je otac bio poznati holivudski producent i većinu svog života živjela je u zlatnom kavezu, danas se suočava s problemima za koje nije ni znala da postoje.

Glumica koja je najpoznatija po ulozi Donne Martin u seriji 'Beverly Hills, 90210', Tori Spelling, imala je sve predispozicije za lagodan život. Osim glume njezina knjiga 'Stori Telling' 2008. bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa, a život joj se činio kao pjesma. Danas je muče pravi problemi. Iako je prevladala bračnu krizu sa suprugom sada pliva u financijskim brigama kojih ima preko glave.

Naime, Tori je u sporu s American Expressom jer je dužna vrtloglavih 88 tisuća dolara, navodi Us Weekly. To je samo posljednji udarac koji doživljavaju ona i suprug Dean McDermott jer u moru dugova - izgubili su kompas kome su sve dužni.

Porezna uprava u Kaliforniji tvrdi da im Tori još uvijek duguje 338.595,78 dolara neplaćenih poreza od 2014. do 2015. godine za franšizu.

Osim toga, ona i suprug Dean McDermott bili su u šoku presudom u iznosu od 220.000 dolara u studenom 2017. godine, u sporu s Gradskom narodnom bankom zbog neplaćenog kredita od 400.000 dolara.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Actress Tori Spelling (L) and her husband actor Dean McDermott attend the seventh anniversary of the Belle Gray Boutique on February 12, 2010 in Los Angeles, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images

Navodno su bračni partneri bili dužni milijun dolara poreza u 2017., a Tori već ima povijest neplaćanja American Expressa koji su u siječnju 2016. potraživali iznos od 38 tisuća dolara.

Roditelji petero djece: Liama (11), Stelle (10), Hattieja (6), Finna (5), i Beaua (1), nalaze se u nezavidnoj situaciji i nadaju se da se ipak nekako izvući iz svega.

CULVER CITY, CA - OCTOBER 29:  Tori Spelling, Dean McDermott and family at The Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation's 28th annual 'A Time For Heroes' family festival at Smashbox Studios on October 29, 2017 in Culver City, California.  (Photo by Joe Scarnici/Getty Images for Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation )
Getty Images for Elizabeth Glase

Linker
26. travanj 2024 13:25