Barack i Michelle ne skidaju osmijeh s lica
 Instagram
Njihov brak je mrak!

Neodoljiva gesta Michelle Obame suprugu za Dan zaljubljenih

Čini se da Michelle i Barack Obama imaju formulu za uspješan brak. Njihove poruke podrške i ljubavi mnoge su uvjerili da je njihov brak – idealan. Tome u prilog idu i romantične poruke za Valentinovo

Dani u Bijeloj kući za bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu prvu damu Michelle su gotovi, ali njihova ljubav za svjetsku javnost još je svima uzorna.

Iako su u bračnim vodama 25 godina, one nikako nisu mirne i dosadne. Michelle Obama je svom suprugu za Dan zaljubljenih poklonila ljubavnu playlistu u kojoj će, još dugi niz godina, zajedno uživati.

Na listi koju je objavila na svojoj Instagram stranici naziva 'Forever mine: Michelle to Barack', Michelle je složila listu ljubavnih balada - od Ette James i njezine 'At Last' pa do Diane Ross i 'Endless Love'. Listu nisu zaobišli ni Beyoncé, John Legend, Alicia Keys, Rihanna, Bruno Mars, ni mnogi drugi - ukupno njih 44.


Čarobna je to brojka za Obame, budući da je Barack bio 44. američki predsjednik. Uz listu je Michelle napisala: 'Sretno Valentinovo mom jednom i jedinom Baracku Obami. Kako bi proslavili ovaj dan, posvećujem ti Valentinovo playlistu. Klikni na link na mojoj stranici da je poslušaš.', a Barack je vrlo brzo objavio vlastitu romantičnu poruku: 'Sretno Valentinovo, Michelle. Uz tebe su svaki dan i svako mjesto puno bolji.' mali znakovi pažnje kod njih još uvijek su učestala pojava, a ne iznimka jer žele pokazati koliko si znače.
Par se vjenčao 3. listopada 1992., a imaju dvije kćeri: Maliju Ann (19) i Sashu (16).
Instagram
Barack Obama i njegove princeze

Linker
19. travanj 2024 08:53