Sve je u redu

Neumorni Momoa zabrinuo prijatelje: Glumac se javio iz bolnice fotografijom s magnetne rezonancije

Zvijezda filmova Aquaman podvrgnuo se ozbiljnoj dijagnostičkoj pretrazi, što je zabrinulo mnoge njegove kolege i obožavatelje.

Jedan od omiljenih glumaca Jason Momoa zabrinuo je pratitelje, ali i prijatelje, nakon što je objavio svoju fotografiju s pregleda magnetske rezonancije. Zvijezda filma Aquaman na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj bez majice leži na tom dijagnostičkom instrumentu u bolnici.

"Moraš razbiti nekoliko jaja, kako bi napravio omlet, aloha! Zahvala sam na svojoj obitelji i prijateljima", zagonetno je napisao Momoa. Osim niza zabrinutih upita kolega, prijatelja i obožavatelja Jason se više nije oglašavao na temu svog zdravlja.

Ipak, kako je otkrio izvor blizak glumcu za People, Momoino zdravlje je 'OK', a slika je nastala na pregledu koji je obavio iz predostrožnosti tijekom nedavnog posjeta bolnici.

Osim zabrinutih emojija, koje su mu u komentarima ostavili Octavia Spencer, Erik Ellington i brojni obožavatelji, javili su se i drugi kolege. "Oh, ne!", zabrinuto je napisala Gal Gadot, baš kao i glumac Pablo Schreiber. "O Bože, što je sad?", pitala je kolegica Jill Wagner.

Glumac je ranije ove godine otkrio da je imao operaciju uklanjanja kile, i to samo jedan dan prije nego se pojavio na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara, tik nakon što su završili produkciju novog nastavka filmskog hita Aquaman and the Lost Kingdom.

Čitajte i: Friško razvedeni glumac očaran novom partnericom: ‘Ona je nevjerojatna!‘

image

Jason Momoa doživio je i velike promjene u privatnom životu.

ROBYN BECK AFP

S operacije na crveni tepih

"Pa upravo sam završio. Zato... imao sam operaciju kile jučer. Bacanje tijela uokolo. Starim prijatelju", kazao je 42-godišnji glumac novinarima na crvenom tepihu.

Glumac porijeklom s Havaja godinama je bio u idiličnoj vezi s Lisom Bonet, s kojom ima dvoje djece, a obitelj je bila specifična zbog odličnih odnosa i s Lisinim bivšim partnerom Lennyjem Kravitzom te njihovom kćeri Zoe Kravitz. Baš zato je svijet šokirala objava u siječnju ove godine, da se par razilazi nakon više od 20 godina ljubavi.

Pet mjeseci nakon razlaza Momoa je primijećen kako šeta crvenim tepihom s meksičkom glumicom Eizom González, a ispostavilo se da mu je ona doista nova djevojka.

image

Jason Momoa u filmu Aquaman.

FILM STILLS/PROFIMEDIA

Eiza je rođena u Meksiku, u ranom djetinjstvu se počela baviti glumom, a pojavila se u brojnim telenovelama, kao i u tinejdžerskom sitcomu Suena Conmigo koji je snimljen u produkciji Nickelodeona. U Los Angeles se doselila 2013. godine, i od tada njezina karijera ide uzlaznom putanjom.

Linker
18. travanj 2024 22:22