Profimedia, SIPA USA
SAMO U OBITELJI JENNER

Nevjerojatno! Sa samo četiri mjeseca ima kolekciju cipela vrijednu 140 tisuća kuna - a još nije ni prohodala

Da klan Kardashian-Jenner ne živi običan život jasno je već neko vrijeme, a sada je samo potvrđeno još jednom informacijom koja je mnoge ostavila bez teksta.

Kylie Jenner podijelila je danas s obožavateljima kolekciju cipela koja ostavlja bez teksta - ali nije njezina. Radi se o tenisicama i cipelicama koje je 20-godišnjakinja kupila za svoju četveromjesečnu kćer Stormi. Ona već sada ima više pari cipela no što većina ima kroz cijeli život, a još nije ni prohodala.

Procenjuje se kako se u ormariću za cipele nalazi obuća u vrijednosti od otprilike 140 tisuća kuna, a među njima su modeli luskuznih modnih kuća kao što su Giuseppe Zanotti i Gucci modeli, ali i tenisice brenda Nike.

- Stormi napokon odgovaraju neke od njezinih tenisica pa ću provjeriti sviđaju li joj se koje - govori Kylie u videu u kojem pokazuje skupocjene modele.

Kylie Jenner je početkom godine postala majka, a nakon što je podijelila nekoliko fotografija svoje kćerkice, odlučila ih je sve izbrisati i dalje ne pokazivati Stormi svojim obožavateljima - pa se sada hvali samo njezinim cipelicama.

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Linker
20. travanj 2024 04:21