podržao kolegu

Ni boza ni gusti sa šlagom! Otkrivamo što premijer pije kada je na špici

Andrej Plenković na zagrebačkoj špici popio je kavu s Davorom Filipovićem uoči izbora proteklog vikenda. Dao mu je i na taj način podršku povodom lokalnih izbora.

Davor Filipović ispao je iz utrke za poziciju prvog čovjeka grada Zagreba, no na tom je putu ipak nešto dobio. Stekao je, čini se, ugled u svojoj stranci, a usto i prijateljstvo svog šefa Andreja Plenkovića. Premijer je, logično, podržavao svog kandidata tijekom kampanje, a zadovoljan je njegovim rezultatima i nakon što je Filipović iz kampanje ispao.

image
Plenković i Filipović subotu su proveli u iščekivanju nedjeljnih lokalnih izbora, a vrijeme su kratili ispijanjem kave na špici.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Čitajte i: Premijer Plenković napravio presedan! Rijetki prizori iz obiteljskog doma raznježili sve

"Davor Filipović je velik dobitak za HDZ. Bila je to tijesna utakmica za drugo mjesto, žao mi je da nije on drugi. No, naša lista je druga u Zagrebu", izjavio je Plenković nakon rezultata prvog kruga lokalnih izbora u Zagrebu.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX

Čitajte i: Neodoljivi nasljednici Andreja Plenkovića! Njegov kolega objavio novu fotografiju premijerove djece

U subotu mu je, pak, uoči izbora podršku odao i javno, na zagrebačkog špici. Plenković se u društvu Filipovića spustio u centar Zagreba i proteklog vikenda ispijao omiljeni napitak mnogih Hrvata. Ne, nije gusti sa šlagom, nije ni boza - ispijao je premijer pravi ‘hrvatski klasik‘ kavu i mineralnu, u društvu čovjeka kojeg je u subotu još s nadom vidio kao zagrebačkog gradonačelnika. Pokazao je tada što najčešće ispija u nešto neformalnijim situacijama, a našoj je fotografkinji i mahnuo.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 23:30