Palace Lee / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nevolje u raju

Ni nakon sedam godina veze je ne želi ženiti: Djevojka koju je preoteo prijatelju na rubu je živaca

Glazbeni menadžer i televizijski mogul Simon Cowell ne vjeruje u brak niti svoju dugogodišnju partnericu želi odvesti pred oltar. Njihovom odnosu je, prema nekim izvorima, uskoro kraj.

Sudac showova The X Factor, Pop Idol, Britain's Got Talent i American Idol i televizijski mogul Simon Cowell (60) već je sedam godina u vezi s 42-godišnjom Lauren Silverman s kojom ima i šestogodišnjeg sina Erica. Iako brak po suvislom i logičnom razmišljanju nije dokaz ljubavi, ipak se smatra lijepim "dodatkom" postojećem odnosu.

No, prema tvrdnjama britanskih medija, Cowell čak ni nakon dugogodišnje veze ne želi svoju partnericu odvesti pred oltar jer misli kako će ulaskom u brak izgubiti svoju slobodu.

Zbog toga je Silverman navodno na rubu živaca i razmišlja o razlazu. Kraju je doprinijelo i to što je svog dečka uhvatila kako se dopisuje s bivšom Spajsicom Mel B.

*EXCLUSIVE* Malibu, CA  - Simon Cowell steps out for some fresh air with his family during statewide
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Simon Cowell o svojoj partnerici ima samo riječi hvale, ali je ne želi odvesti pred oltar.

Simon nikada nije vjerovao u brak, jer, kako kaže, on nije moguć s obzirom na posao koji se bavi, ali svoju partnericu uvijek je hvalio na sva usta. Tvrdnje o njihovom razlazu opovrgnuo je njihov glasnogovornik koji je rekao da je par i dalje u sretnoj vezi te da karantenu provode u svom domu na Beverly Hillsu.

Inače, Cowell je sadašnju partnericu "preoteo" bivšem najboljem prijatelju, Andrewu Silvermanu, ujedno i njezinim nekadašnjim suprugom, koji su tada zahladili odnose.

Čitajte i:

Glazbeni mogul promijenio je dvije dijete i izgubio 10 kilograma: Prva je bila stvarno rigorozna, ali drugu bi svatko mogao primijeniti

Cara prekinula s djevojkom nakon dvije godine: Razlog je nešto s čim se mogu poistovjetiti mnogi parovi

Fatalna holivudska ljepotica šokira vezama s duplo mlađim dečkima, a sada je objasnila zašto to čini

Linker
18. travanj 2024 18:04