Svi su u šoku koliko će poznati 'Prijatelji' zaraditi ovom gažom...
 grab / Ferrari / Profimedia
Ovo nismo očekivali

Ni njoj nije bilo lako: Jennifer Aniston otkrila demone iz prošlosti za koje nitko nije znao

Iako je poznata glumica uvijek pozitivna i vesela, u razgovoru s kolegicom otkrila je da je odrasla u domu u kojem se nije osjećala sigurno, a krivci su njezini roditelji koji su se konstantno svađali.

Američka glumica Jennifer Aniston sada možda živi život iz snova (ako izuzmemo mnoge propale veze i brakove), ali njezino djetinjstvo nije bilo toliko bajno. Naime, u novom intervjuu otkrila je da s roditeljima nije imala dobar odnos te se u svom domu osjećala prilično nesigurno. Malo tko na svijetu se može pohvaliti savršenim djetinjstvom bez ikakvih trzavica, ali Jennifer, iako to nikada ne bismo pomislili, nije imala potporu kakvu je trebala imati.

S obzirom na to da je Jen uvijek vesela i baca šale, njezina kolegica Sandra Bullock upitala ju je otkud joj snaga i pozitiva kada stvari ne idu onako kako si je zamislila.

"Snagu pronalazim u odrastanju u disfunkcionalnoj obitelji i kućanstvu u kojem sam se osjećala vrlo nesigurno. Gledala sam kako se odrasli loše ponašaju jedni prema drugima i primjećivala neke obrasce ljudskog ponašanja zbg kojih sam si rekla da ja to ne želim raditi. Na tome mogu zahvaliti roditeljima", bila je vrlo iskrena.

"Ne želim biti poput njih, stalno se osjećajući kao što sam se tada osjećala. Ne želim da se itko s kim dođem u kontakt ikada tako osjeća", dodala je.

Zahlađeni odnosi s majkom

Inače, njezini roditelji Nancy Dow i John Aniston bili su oboje glumci koji su se upoznali na setu serije Days of Our Lives, ali su se razišli kada je Jenn imala samo devet godina. Jen je još 2005. za Vanity Fair progovorila o zahlađenim odnosima s majkom.

"Odluka da se ne čujemo samo je naša. Nitko drugi to ne mora razumjeti. Nikada ne bih mijenjala svoje djetinjstvo bez obzira na sve što sam prolazila, koliko god me srce tada boljelo...jer volim sebe kakva jesam danas i kakva postajem", poručila je Jennifer.

Nova simpatija?

Glumica iza sebe ima dva braka, onaj s Bradom Pittom i Justinom Therouxom te nekoliko propalih veza, ali čini se da Jenn ima novu simpatiju o čemu je ispričala prijateljicama na zajedničkom druženju prošlog tjedna. To je čuo novinar jednog stranog medija i nije mogao šutjeti.

Sept. 22, 2002 - U.S. - KRT ENTERTAINMENT STORY SLUGGED: TV-EMMYS KRT PHOTOGRAPH BY MARK AVERY/ORANGE COUNTY REGISTER (September 22) LOS ANGELES, CA - Jennifer Aniston and Brad Pitt arrive at the 54th Annual Primetime Emmy Awards on Sunday, September 22, 2002, in Los Angeles, California. (OC) NC KD BL 2002 (Horiz) (Digital image) (mvw),Image: 193640586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Orange County Register / Zuma Press / Profimedia
Orange County Register / Zuma Press / Profimedia
Jennifer Aniston s bivšim suprugom Bradom Pittom dok su im cvale ruže u braku.

"Jennifer je definitivno zaljubljena. Kad je pričala o tom misterioznom muškarcu, osmijeh joj je bio od uha do uha. Nije željela reći njegovo ime, ali otkrila je kako se već mjesec dana viđa s glazbenikom koji je nešto mlađi od nje. Opisala ga je kao markantnog, visokog i veoma humorističnog. Prijateljice su je nagovarale da im kaže o kome je riječ, ali rekla je kako želi biti sigurna da će se njihova veza razviti u nešto ozbiljnije. Nakon što im je sve to ispričala, nazdravljale su i grlile Jen, a čuo sam i kako govore da su presretne zbog nje jer je zaslužila nekoga tko će je istinski voljeti", ispričao je novinar. Pa, nadajmo se da će Jenn ovoga puta imati više sreće u ljubavi!

Čitajte i:

Ponovno ujedinjeni! Jennifer Aniston i Brad Pitt imaju dejt nadolazećeg petka, fanovi u transu

Zaboravljeni detalji: Kad je Jen Aniston odlučila imati dijete s Bradom, već je bilo prekasno

Opet odgođeno: Aniston reakcijom pokušala utješiti fanove zbog novog zastoja u snimanju

Tko je djevojka Brada Pitta? Odrasla je u siromaštvu, jedva su spajali kraj s krajem, no ona je imala cilj

Linker
16. travanj 2024 22:10