Profimedia, AKM-GSI
BOŽIĆ KOD BOGATIH I SLAVNIH

Ni njoj nije sasvim jasno: Kim još ne vjeruje što je od supruga dobila ispod bora

Još jedan Božić u domu slavnog para prošao je u znaku ekstravagantnih darova: ovog puta poznati je reper nadmašio 150 poklona ispod bora koje je svojoj supruzi poklonio prije dvije godine.

Nije tajna da Kim Kardashian West (37) i Kanye West (40) vole jedno drugome darivati stvarno skupocjene darove, bez obzira radi li se o rođendanskom ili božićnom poklonu. Popularan reper sve je ostavio bez teksta kada je za svoju suprugu ispod bora pripremio čak 150 darova i mnogi su mislili kako će to teško nadmašiti, ali uspio je.

Ove godine njegovo iznenađenje nije samo luksuzno, već i vrlo značajno jer pokazuje da vjeruje kako je Kim uspješna poslovna žena. Ona je na svojem Instagramu otkrila da je zbog ovogodišnjih poklona Kanye zaslužio titulu "najboljeg supruga".

Kim Kardashian West / Instagram

- OK, jedan od božićnih poklona je bila mala kutija s igračkom Mickey Mousea, slušalicama Apple, čarapama Adidas i poklon karticama od Netflixa i Amazona – napisala je Kim Kardashian West, ali naravno da to nije bilo sve. Kanye je svojoj voljenoj supruzi kupio dionice svake od tih kompanija. Na fotografiji se vidi da je dobila 920 dionica Walt Disney kompanije i 995 dionica u Adidasu, dok za Apple, Netflix i Amazon nije otkrila u kojoj su vrijednosti.

Iako se kao i uvijek radi o ekstravagantnom daru, činjenica da je 40-godišnji glazbenik svojoj supruzi darovao dionice pokazuje koliko je poštuje kao poslovnu ženu. Iako je mnogi doživljavaju isključivo kao reality zvijezdu koja se proslavila u showu Keeping Up With The Kardashians, u posljednjih nekoliko godina pokazala je da itekako zna kako zaraditi.

Ove je godine uključena na listu magazina Forbes kao jedna od najplaćenijih zvijezda jer je u godinu dana zaradila više od 45 milijuna. Nakon što je lansirala kozmetičku liniju KKW Beauty u lipnju ove godine podebljala je svoje bogatstvo za više od 14 milijuna dolara, a njezin brend i dalje raste.

- Možete reći što god želite o meni, ali ne možete tvrditi da ne radim. Ne pjevam, ne plešem i ne glumim, ali nisam lijena – izjavila je Kim Kardashian.

Linker
16. travanj 2024 21:07