Liam i Noel Gallagher
 Maria Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kakva ponuda!

Ni stotine milijuna funti nisu mu dovoljne! Legendarna braća vjerojatno nikada više neće progovoriti

Noel Gallagher navodno se ne želi okupiti s Oasisom niti za sto milijuna funti, koliko su braći navodno ponudili za ponovno okupljanje benda.

Liam Gallagher otkrio je da je 'Oasisu' ponuđena ogromna svota kako bi se oformili ponovno, no njegova svađa s bratom Noelom i dalje im stoji na putu. Prema njegovim riječima ponuđeno im je 100 milijuna funti za turneju na kojoj bi se okupili i nastupali, no nije se dogodilo jer je Noel to odbio.

Ni za toliku svotu ne želi svirati s bratom i zakopati ratne sjekire.

Braća su u svađi od 2009. godine, nije tijekom 11 godina nedostajalo ni svađe putem društvenih mreža i raznih intervjua, no to nije spriječilo okorjele obožavatelje benda da zazivaju novo okupljanje 'Oasisa'. Liam (47) tvrdi da je Noel odbio reunion. 'Ponuđeno nam je 100 milijuna funti za turneju, no to još uvijek nije dovoljno za pohlepne', napisao je Gallagher na Twitteru.

LAS VEGAS - NOVEMBER 22:  Noel and Liam Gallagher of Oasis bring out boxer Ricky Hatton of England's belts before taking on Paulie Malignaggi during their light-welterweight fight at the MGM Grand Garden Arena November 22, 2008 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by John Gichigi/Getty Images)
Getty Images
Noel i Liam Gallagher

Navodno se Liam želi zaputiti na veliku turneju zbog novca, dok Noelu to ne treba niti želi suradnju. Već je prošle godine Liam želio izgladiti stvari, ako ništa onda zbog njihove majke Peggy, no Noel je odbio grančicu mira.

Linker
19. travanj 2024 04:47