instagram / BEEM / Beem / Profimedia
Malo tko bi joj dao 54

Nije bez razloga jedna od najatraktivnijih žena na svijetu: Elizabeth Hurley oduševila novom fotografijom

Britanska glumica na svom Instagramu često dijeli atraktivne fotografije kojima fanove 'baca na koljena' jer mnogi ne mogu vjerovati da je na polovici šestog desetljeća. Bilo da se utegne u usku haljinu ili prekrije baš sve, Elizabeth kao da odolijeva godinama.

Malo tko bi Elizabeth Hurley dao 54 godine, a svojom fantastičnom figurom i seksipilom oduševljava svoje fanove iz dana iz dan. Iako je većinom viđamo u elegantnim kombinacijama, na Instagramu je Liz opuštenija i često dijeli privatne trenutke i fotografije sebe u bikiniju i atraktivnim stajlinzima.

Nedavno je tako objavila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu bio njezin dekolte i uzak struk, a na posljednjoj je bila maskirana u nindžu povodom tematskog partyja.

Elizabeth Hurley

"Najseksi žena na svijetu!", "Predivna si", "Čak i ovako pokrivena izgledaš sjajno", bili su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Osim, naravno, dobrih gena, Elizabeth svoju vitku liniju održava zdravom prehranom, koja je, začuđujuće, baš kao i svaka druga. Glumica jede tri obroka dnevno: za doručak pojede grčki jogurt, bananu i malo meda, za ručak obično jede bogatu povrtnu juhu ili nešto drugo na žlicu, a večera joj se sastoji od piletine i puno povrća. Što se tiče tjelovježbe, Elizabeth najviše uživa u šetnji, a ponekad prakticira jogu i pilates.

Nedavno je čak pozirala i sa svojim 17-godišnjim sinom Daminom za kojeg mnogi govore kako nevjerojatno sliči majci.

"Sličite kao jaje jajetu. Izgledate kao sestre", komentirao je jedan od pratitelja, a mnogi su se složili s njim. Damiana je rodila 2002., a njegov otac, američki biznismen Steve Bing, u početku nije htio priznati očinstvo jer je rekao kako je s Liz imao samo kratku avanturu.

Linker
19. travanj 2024 20:30