shrvalo ju

Nije ih vidjela dva tjedna: Nakon ‘lude‘ borbe s virusom COVID-19 poznata glumica napokon je sa svojom djecom

Za Liv Tyler, glumicu koja se 2020. vratila na male ekrane serijom ‘9-1-1: Lone Star‘, početak ove godine nije bio nimalo zabavan. Zbog pozitivnog testa na COVID-19 morala je provesti dva tjedna bez svoje djece što joj je slomilo srce.

Protekla dva tjedna američkoj glumici Liv Tyler ostat će u gorkom sjećanju.

43-godišnja zvijezda filma "Armagedon" te kći Stevena Tylera iz grupe Aerosmith, nedavno je otkrila da je pozitivna na COVID-19 te poduzela sve kako bi zaštitila svoju obitelj.

Majka dvoje djece, 5-godišnjeg Sailora i 4-godišnje Lule, odlučila je provesti 14 dana "što dalje" od svojih mališana, kako ih ne bi zarazila pa se zatvorila u sobu iz koje nije izlazila.

Kad se napokon ponovno vratila među svoje najmilije, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj grli svoju dječicu s maskom na licu, kako bi podigla svijest o posljedicama pandemije.

"Ujedinjena s onima koje volim najviše, napisala je. Inače sam privatna i sramežljiva osoba i nisam sklona dijeljenju ovakvih trenutaka, no ovo je važno i smatram da svi trebamo objaviti naše priče, podijeliti informacije i sakupiti činjenice kako bi znali da nismo sami u ovome".

"Sranje, uspjela sam cijelu 2020. godinu održati nas sigurnima", napisala je kad je doznala da je zaražena, "Napravila sam sve što sam mogla kako bih zaštitila svoj čopor i druge. Ali koronavirus stiže naglo, poput lokomotive".

S fanovima na Instagramu podijelila je i kako su joj u samoizolaciji jako nedostajala njezina djeca koja su joj pisala poruke i gurala ih ispod vrata. Njezin zaručnik Dave Gardner, Sailor i Lula dobili su negativan test.

Inače, 2020. Liv se u poslovnom smislu vratila "na svoje". Njezina nova serija "9-1-1: Lone Star" u kojoj glumi uz Roba Lowea počela se prikazivati na televiziji te osvojila srca gledatelja koji vole serije o hitnim službama.

image
U novoj seriji ‘9-1-1: Lone Star‘, Liv Tyler glumi uz Roba Lowea
Shutterstock Editorial/Profimedia
Linker
19. travanj 2024 15:31