ODBILA FOTOGRAFIRANJE

Nije ju impresionirao: Jelena Đoković po kratkom postupku slavnom Youtuberu rekla - NE!

Suprugu poznatog tenisača Novaka Đokovića nije pretjerano oduševio prijedlog slavnog YouTubera, a njezin odgovor influencer pod nadimkom Baka Prase odlučio je podijeliti sa svijetom.

Srpski Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je zanimljivu priču. Naime, kada je službeno postao prvi po broju YouTube pratitelja na Balkanu, poželio je fotografiju s tenisačem Novakom Đokovićem.

Kako bi došao do Novaka, Ilić se prvo odlučio javiti njegovoj supruzi Jeleni te joj napisao: "'Znam da je ovo 'big deal', ali postoji li šansa da se slikam s Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer ja sam sad broj jedan na YouTubeu, a on u tenisu", započeo je, ali nije očekivao da će mu Jelena očitati bukvicu. Njen je odgovor sada javno pročitao.

"Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Youtuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvijek motrim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju s onim u što mi vjerujemo. Ti si izabrao promovirati materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate...", odgovorila mu je Jelena Đoković inače direktorica humanitarne Fondacije Novak Đoković i velika zagovarateljica ekološkog načina života.

Jelena je u međuvremenu i sama otkrila čari You Tubea i pokrenula podcast 'Originalni glas'. Prema njenim riječima, željela je gledateljima pružiti kvalitetan sadržaj, nova znanja i originalne priče, a prva Jelenina gošća u podcastu bila je hrvatska pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Linker
23. travanj 2024 22:22