Jessica Alba
 Profimedia, FIA
borba da sama uspije

Nikad iskrenija glumica: 'Bila sam stalno bolesna, bez prijatelja, a bez faksa frustrirana'

Djetinjstvo je provela po bolnicama, bez najbolje prijateljice, obitelj je često selila, a glumačku školu nije završila. Sve to nije spriječilo Jessicu Albu da uspije u životu, a o usponima, padovima i životnim nazorima u odgoju djece progovorila je u najnovijem intervjuu.

Tijekom djetinjstva, 37-godišnja glumica Jessica Alba je bila ozbiljno bolesna. Dvaput je imala djelomični kolaps pluća, a čak četiri do pet puta godišnje upalu pluća. Imala je astmu još odmalena. Izolirala se tako tijekom odrastanja od školskih vršnjaka jer je vrlo često bila u bolnici i ni s kim se ne bi uspijevala dovoljno zbližiti. K tome, njezina je obitelj često selila te ju je i to udaljavalo od mogućih prijatelja. Srednju školu je završila sa 16 godina, a potom je pohađala satove glume u Atlantic Theater Company u New Yorku. Ipak, nešto je stekla u svemu tome: sposobnost brze prilagodbe na promjene.

U najnovijem intervjuu za Health magazin iskreno je govorila o svojim nesigurnostima koje su je pratile u životu i radu, ne samo zbog bolesti, već i zbog činjenice da nije imala podlogu u formalnom glumačkom obrazovanju. No, to ju nije zaustavilo na putu da se probije u glumački vrh, niti da 2011. godine otvori svoju tvrtku The Honest Company koja prodaje etički prihvatljive dječje proizvode, osobne potrepštine i potrepštine za dom.

'Kad sam bila mlađa, nisam se smatrala pametnom, vjerovala sam da sam manje inteligentna od drugih jer nisam imala formalno obrazovanje. Sada, kad je moj biznis zaživio, u redu sam s tom mišlju', rekla je glumica i majka troje djece koju odgaja sa suprugom Cashom Warrenom.

FIA EXCLU!  Jessica Alba spends some quality family time with her kids at the park in Beverly Hills with her mother in law Sue Narramore... 11/25/18, Image: 398314123, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

'Čak sam se smatrala inferiornom kao glumica jer nisam završila glumačku školu, nisam se usudila ni reći da sam 'glumica'. Trebalo mi je vremena da steknem samopouzdanje, no ono je bilo ključ mog uspjeha u biznisu', rekla je.

'Možda nisam najbolja glumica svih vremena, no imala sam svoje trenutke. Definitivno. Danas ne podcjenjujem ničije životno iskustvo, samouke umjetnike... a i moramo primati udarce da bismo uspjeli u životu', uvjerila se glumica koja je i ranije govorila da neće razmaziti ni svoju djecu, desetogodišnju Honor, sedmogodišnju Heaven i 14-mjesečnog Hayesa. Uči ih da je njihovo bogatstvo privilegija. 'Kad se moja djeca požale kad suprug i ja idemo na posao, pitam ih 'Volite li svoj život? Jer on nije besplatan. Vaš tata i ja naporno radimo da biste vi imale sve što imate. Zato brinite o svojim stvarima. A ako u životu ne budete radile, vaš život neće uvijek biti ovakav. Dokučite što želite raditi u životu. Idite u školu, trudite se i budite dobre prema drugima''.

Jessica Alba is seen shopping at Falconeri store with her daughter Honor Marie on August 29, 2018 in Milan, Italy.

Pictured: Jessica Alba and Honor Marie Warren
Ref: SPL5019136 290818 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights, No France Rights, No Switzerland Rights
SplashNews.com

Linker
24. travanj 2024 14:54