SAšA BURIC/CROPIX
U MONTE CARLU

Nina Badrić o velikom promašaju! U mladosti odbila večeru s Kevinom Costnerom: ‘Da mi je vratiti taj trenutak‘

Glazbenica je u serijalu ‘Fakap‘ otkrila kako je u mladosti imala priliku večerati s holivudskim glumcem. Po nju je poslao svojeg asistenta, a ona ga je zdušno odbila, i to zbog, kako je rekla, ‘idiota iz Zagreba‘.

Glazbenica je u serijalu ‘Fakap‘ otkrila kako je u mladosti imala priliku večerati s holivudskim glumcem. Po nju je poslao svojeg asistenta, a ona ga je zdušno odbila, i to zbog, kako je rekla, ‘idiota iz Zagreba‘.

Glazbenica Nina Badrić otvoreno govori o privatnom životu, a sada je sve iznenadila pričom iz mladosti, koja se dogodilo otprilike kada je objavljen njezin hit "Ja sam vlak" koji je otpjevala s Emilijom Kokić. U web serijalu portala Dnevnik.hr "Fakap", glazbenica je Miji Kovačić i Idi Prester otkrila koji je njezin najveći promašaj u životu, a na iznenađenje mnogih, riječ je anegdoti s poznatim holivudskim glumcem.

image

Nina Badrić odbila je večeru sa slavnim glumcem.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX CROPIX

"To je jedan od najvećih fakapa u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala po vani, bila sam u Monte Carlu na nekakvoj gala večeri, na nekakvoj dodjeli nagrada. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala, da je to 'fakap'! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. To je bilo vrijeme kada je on snimio 'Bodyguarda'. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta, 'naganjao' me cijelu noć u Monte Carlu i petsto puta mi je rekao da bi Kevin htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me što je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada da mogu vratiti taj trenutak naravno da bih otišla na večeru s njim.", rekla je glazbenica te dodala kako je tek nakon nekoliko godina osvijestila što je odbila. Voditeljicama je pokazala zajedničku fotografiju, a one su kroz šalu prokomentirale kako izgledaju kao statue mladenaca na torti.

Nina je u intervjuu za Gloriju 2019. godine rekla kako vjeruje u ljubav na prvi susret, a izgleda kako s Kevinom, barem u njezinim očima, nije imala tu "čaroliju".

"Možda će netko reći da sam utopistica ili romantičarka, ali doista vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni. Svatko od nas zna ga prepoznati kad mu se dogodi. Kaže se da rijetki nađu rijetke, ali moguće je i u današnje vrijeme imati skladan suživot s osobom koju voliš. Sve je lako kad se ljudi nađu", rekla je tada Nina, a vjeruje i da bi u njezinom ljubavnom životu sve bilo drugačije da nije slavna.

Ne misli stati

image

Koncert Nine Badrić na Peristilu.

SASA BURIC/CROPIX

Glazbenica je trenutačno solo, a razlog, između ostalog, vidi i u tome što kod muškaraca postoji strah prema njoj. Od partnera očekuje da joj je prije svega prijatelj, da ju razumije i poštuje, ali i da ima smisla za humor. Brak s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, od kojeg se rastala 2012. godine, okarakterizirala je kao mladenačku i nezrelu ljubav, koja je nakon nekoliko pokušaja mirenja ipak završila ljubavnim brodolomom. Prije dvije godine otkrila nam je i neke planove oko majčinstva.

Čitajte i: Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

"Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život", rekla je Nina.

Na glazbenoj sceni i nakon više od 25 godina žari i pali, a ljetos je imala nekoliko koncerata, od kojih je najzapaženiji bio onaj na splitskom Peristilu gdje je oduševila i haljinom u sirena kroju. Na pozornici je tada proslavila i svoj 49. rođendan...

Čitajte i: Krema domaće glazbene scene okupila se da oda počast čovjeku koji ih je 'stvorio': Nina Badrić otkrila kako je bilo

Linker
27. travanj 2024 21:43