Marko Grubišić
dani i godine

Nina Badrić: Pjesmom "Dani i godine" pokorila radijski eter

Iako su prošli brojni dani i godine otkako je stupila na scenu, zagrebačka glazbena diva Nina Badrić još uvijek niže hitove. Dokaz tome je i priznanje koje je dobila od slušatelja Narodnog radija koji su njezinu pjesmu "Dani i godine" proglasili najboljim domaćim ostvarenjem u 2016.

"Od prvoga trenutka saživjela sam se s pjesmom i svaka izvedba mi je izuzetno emotivna. Pjesma je sve ono čemu smo se nadali kada smo je stvarali, a osobito zadovoljstvo je što i publika misli isto, čemu u prilog govori ovo vrijedno priznanje dobiveno od samih slušatelja." - izjavila je zagrebačka glazbenica.

Protekla je godina bila burna za Ninu Badrić: osim što je sredinom prošle godine najavila novi album, prvi nakon pet godina stanke, bacila se i u filmske vode. Snimila je, naime, pjesmu za film "Stado", glumca i redatelja Nikole Koje, a pojavit će se i u novom filmu Anđela Jurkasa "Fuck Off I Love You", drugom dijelu omibusa 'o ljubavi i posljedicama ljubavi'.

Marko Grubišić

Upravo je ljubav, sretna i nesretna, glavni motiv njezinih pjesama: ovom se prigodom prisjećamo nekih od njezinih najvećih hitova, jednako aktualnih i danas kao i na dan kada su objavljeni.

Čarobno jutro ("Ljubav", 2003.)

Takvi kao ti ("Ljubav", 2003.)

Više smo od prijatelja (2015.)

Dodiri od stakla ("07", 2007.)

Za dobre i loše dane ("Ljubav", 2003.)

Linker
14. travanj 2024 12:48