4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ljubav je to

Nitko ih nikada ne bi spojio, a oni uživaju u braku: 'Nekog posebnog ne uzimaš zdravo za gotovo'

Slavna glumica Cameron Diaz trenutak kada je upoznala svog današnjeg supruga Benjija Maddena, opisala je kao 'najboljom stvari koja joj se dogodila u životu', a za Majčin dan Benji je odlučio upravo njoj odati počast.

Cameron Diaz (47) i Benji Madden (40) izvan sebe su od sreće što im je u život ušla njihova kći koju su nazvali Raddix. Njihova djevojčica došla im je kao veliki blagoslov u obitelj uoči izazovne 2020. godine. Na taj trenutak čekali su dugo i trajao je pet godina.

Zato je za Majčin dan glazbenik Benji Madden odlučio objaviti romantičnu objavu: "Ovaj dan za nas je ove godine poseban. Zauvijek sam zahvalan svojoj supruzi što me učinila ocem i što se tako dobro brine za nas svakoga dana."

Uz to je pjevač grupe Good Charlotte nazvao 47-godišnju Cameron Diaz 'najboljom majkom, suprugom i prijateljicom': "Bilo da se ustaje jako rano ujutro, kako bi se pobrinula za sve nas (troje ljudi i hrpa životinja) ili da istražuje i čita kako bi bila sigurna da budemo najbolji roditelji svojoj kćeri, ona je čudo prirode i ja sam joj neizmjerno zahvalan. Mislim da je pametno podsjetiti se svakodnevno, kada imaš posebnu osobu kao ja u svom životu, da ne uzmeš stvari zdravo za gotovo. Istina je, bez obzira na to što se događa ili što god drugi kažu ili misle, cijenite majke. Sve ostalo nekako će se posložiti, ali sretan dom vrijedi više od bilo kakvog zlata.", zaključio je, a Diaz je otkrila da imaju super trik uz pomoć kojeg preživljavaju s malom bebom.

"Uspijevamo jer imamo različiti raspored spavanja. Benji je 'noćna ptica' pa ide kasno spavati, dok ja volim u krevet ići ranije. Dok ja spavam, on se pobrine za bebu i obratno, što odlično funkcionira. Rano se budim i tada se brinem za dijete dok Benji spava", otkrila je.

Čitajte i:

Fokusirale se na djecu, zdravlje, privatnost... Odlukama šokirale fanove, no sličnih primjera ima i u Hrvatskoj!

Otkako je u mirovini vodi sasvim običan život: Slavna glumica u ležernom izdanju bira povrće u trgovini i u tome baš uživa

'Charliejevi anđeli' ponovno zajedno: Nakon gotovo 20 godina spojio ih divan trenutak

Linker
20. travanj 2024 16:26