Profimedia, AKM-GSI
prvi put roditelji

Nitko nije ni znao da je trudna: Anna Kurnjikova i Enrique Iglesias dobili su blizance i odabrali tradicionalna imena

Oni su jedan od onih parova koji svoj privatan život skrivaju od javnosti, a ovog puta uspjeli su sakriti da očekuju blizance - nitko nije ni znao da je bivša tenisačica trudna.

Anna Kurnjikova (36) i Enrique Iglesias (42) su prvi put postali roditelji. Bivša tenisačica je u potpunoj tajnosti rodila prošlog vikenda blizance.Izvori iz bolnice u Miamiju su potvrdili da je 36-godišnjakinja rodila djevojčicu i dječaka te da su odabrali tradicionalna imena – Lucy i Nicholas. Ipak, vijest da su postali roditelji zasjenila je činjenica da su cijelu trudnoću uspjeli sakriti od javnosti. Anna Kurnjikova se više od godine dana nije pojavila u javnosti. Njezina posljednja fotografija uhvaćena je na brodu u studenome prošle godine, a i mnogi su mislili da je par prekinuo s obzirom na to da se nigdje nisu pojavljivali zajedno.

Upoznali su se na snimanju njegovog spota za pjesmu "Escape" i zajedno su još od 2001. godine, a prošle godine su krenula šuškanja da su se napokon vjenčali. Veliki prsten na njezinoj ruci, koji je pokazala lani, mnogima je bio dokaz da su se vjenčali u tajnosti, ali je španjolski pjevač sve opovrgnuo kada je ovog ljeta izjavio kako se njih dvoje još ne planiraju vjenčati te da već, ionako, žive poput bračnog para.

Linker
20. travanj 2024 02:01