Profimedia, AKM-GSI
U NOVE RADNE POBJEDE

Nitko sretniji: Glumica izdržala operaciju i kemoterapije i vraća se na posao

Nakon što se lani suočila s teškom dijagnozom, slavna glumica hrabro je izdržala operaciju i kemoterapije, a sada se - manje od godinu dana otkako je saznala da je bolesna - vratila na posao koji joj uvijek izmami osmijeh na lice.

Glumica, komičarka i producentica Julia Louis-Dreyfus (57) jedva je dočekala da sa svojim kolegama ponovno počne snimati seriju "Potpredsjednica" u kojoj igra glavnu ulogu, jednu od najvažnijih u karijeri. Za nju je nagrađena s čak 11 nagrada Emmy te time prošle godine ušla u povijest kao najnagrađivanija osoba dosad na toj dodjeli nagrada. Samo dan nakon te dodjele, Julia je javno podijelila da joj je dijagnosticiran rak dojke, sve je svoje obaveze stavila na pauzu i posvetila se ozdravljenju u kojem su joj najveća podrška bili suprug Brad Hall (60) s kojim je u braku već 30 godina te sinovi Henry i Charles, ali i cijela njezina ekipa iz serije "Potpredsjednica" koja ima već šest sezona, a 57-godišnja glumica sada je spremna nastaviti sa snimanjem sedme.

Da je jedva dočekala povratak jasno se vidi na fotografiji snimljenoj na pripremama za snimanje, a trenutak je posebno emotivan ne samo zbog njezinog ozdravljenja, već i zato jer je ekipi to posljednja sezona koju će snimiti.

Ipak, prije povratka je još malo uživala u trenucima koje je izdvojila samo za sebe i svojeg supruga: par je srpanj proveo na izletima, odmarali su na plaži i proputovali Irsku koja je glumicu očarala.

Iako je u proteklih godinu dana proživjela najteže dane, Julia je na Instagramu, čak i u lošim trenucima, sa svojim obožavateljima dijelila svaki korak kroz tešku borbu s bolešću i često isticala da ona ima nevjerojatnu podršku te da je to najvažnije od svega kada je takva dijagnoza u pitanju.

Linker
23. travanj 2024 07:32