Saša Burić / Hanza Media
to se traži

Nives Celzijus o propalom braku s Dinom Drpićem: 'Iz njega nisam izašla nešto pametnija'

Spisateljica, pjevačica, ali i izvrsna kuharica i predana majka vrlo je prizemna što se tiče razgovora o bivšem braku. Za sebe, često ističe da je nepopravljivi radoholičar i da kao žena nema mane.

"S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli", rekla je Nives Celzijus za IN Magazin i naglasila da u prijateljskim odnosima te da zajedno odgajaju djecu.

Pula, 161213.
19. Sa(n)jam knjige u Istri. Svecana dodjela nagrade Kiklop Nives Celzius za najprodavaniju knjigu u 2008. g. Naime nakon sto je sud odredio da se Nives Celzius nagrada mora uruciti svecano, Sa(n)jam knjige je organizirao urucenje u Domu Hrvatskih branitelja. Uz Nives, nagradu je primio i Vedran Strukar, izdavac knjige Gola istina. Nakon proglasenja na izlazu iz Doma HB zasvirao je romski sastav Skandal bend. Urucenju je prisustvovao i suprug Dino Drpic.
Na fotografiji: Dino i Nives.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelić / hanza media

U karanteni je otkrila i neke skrivene talente. "I šmirglala sam, i bojala i dorađivala terasu, sad ću krenuti i saditi i neke biljkice", najavila je Celzijus koja se teško nosila uz silne školske obaveze svojih školaraca Taishe i Leonea.

"Moram priznati da je bilo jako veselo. Njima je bilo super, pogotovo Leoneu, ne mora izlaziti iz kuće, sve odrađuje doma. Ja sam na momente bila na rubu živaca", rekla je Nives koja je u nedavnom intervjuu naglasila tko je šef u kući.

Zagreb,111119.
Varsavska 5.Muzej cokolade.
Danijel Delale i Nives Celzijus,intervju  u Muzeju coklade.
Na fotografiji: Nives Celzijus, Danijel Delale.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

"Ja sam stroža. Dino uvijek prije popusti. U biti, nekako smo se podijelili. Taisha se plaši tate, a Leone mene. Taisha misli da može lakše sa mnom. I da nemamo djecu, ostali bismo dobri. Sve je to stvar karaktera. Nisam osoba koja se ljuti, ne oprašta i koja je puna negativnih misli. Brak nije više funkcionirao, ali Dino mi je i dalje velika podrška. Nije lako naći takvu osobu i izgraditi s nekim kvalitetan i dobar odnos. Osobu koja te toliko dobro poznaje. A što sam naučila? Kad sam ušla u brak već sam bila izgrađena osoba, tako da ne mogu reći da sam iz njega izašla nešto pametnija…"

Čitajte i:

Nives Celzijus pokazala svoje najveće blago: Tasha je izrasla u pravu ljepoticu

Nives Celzijus i Dalibor Petko zajedno vježbaju u teretani, ali ne kao ostali...

VIDEO: Nives Celzijus 'Ona je čvrsta, arogantna i samosvjesna. Sve ono što ja nisam'

Linker
08. travanj 2024 15:43