Nikad iskrenija

Nives Ivanišević prvi put o vlastitom iskustvu poroda: ‘Završila sam na carskom rezu, bilo me je strah‘

Supruga legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića nerado dijeli pojedinosti iz njihovog obiteljskog života pa je njezina najnovija objava o porodu i majčinstvu izazvala golemo zanimanje javnosti. Prema njenim riječima maleni Oliver je pravi - vražićak!

Većini žena koje su prošle iskustvo trudnoće i poroda to su dvije najmilije teme tako da nije čudo da je o njima odlučila javno progovoriti i supruga domaćeg teniskog asa Gorana Ivaniševića - Nives Ivanišević. Poznata mama i radijska voditeljica svoja je iskustva podijelila na Instagram Storyju, a na to su je potaknula pitanja pratitelja koji su se zanimali kakav je porod imala te kakvo je dijete trogodišnji Oliver.

"Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu... tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan", iskrena je bila Nives na pitanje o karakteru svog sinčića, a jednako otvoreno govorila je i o svom porodu.

Kako je sada prvi put povjerila, njezinog i Goranovog dječačića, koji je na svijet došao 7. rujna 2018., rodila je na carski rez.

image

Goran i Nives snimljeni u rujnu, dan prije Oliverova rođenja 2018. godine.

ARHIVA CROPIX

Čitajte i: Neodoljiva obitelj: Nives Ivanišević nije odoljela podijeliti kako provode dane na ljetovanju u Grčkoj

"Ja sam rodila na carski, u Petrovoj i mogu reći samo sve najbolje... od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i sa kojima se nisi susreo. Ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo” raznježeno je pratiteljima napisala Nives, koja i ubuduće može očekivati još sličnih pitanja.

Otkako su se ona i Goran tajno vjenčali krajem 2017. godine, a pogotovo nakon Oliverovog rođenja, javnost oduševljeno prati svaki novi moment male obitelji, a Nives se sada nakon višemjesečne stanke vratila se svoje radno mjesto na Narodni radio. Talentirana voditeljica, koja je nedavno obilježila 11 godina karijere, s pjevačem Markom Toljom dijeli emisiju 'Living Room Acoustic'. Novi poslovni pothvat očito godi mladoj mami pa je i to, uz sretno majčinstvo, jedan od razloga zbog kojeg je podijelila detalje iz privatnog života - na zadovoljstvo mnogih njezinih obožavatelja.

Linker
23. travanj 2024 19:21