U dobrom društvu...

Nježne posvete na važan datum: Mirna i Miran otkirli da im je zajedničko vrijeme - proletjelo

Redatelj i kantautorica započeli su vezu prije dvije godine, a zahvaljujući svemu što se u međuvremenu izdogađalo imaju osjećaj kao da je to bilo jučer.

Iako mnoge veze nisu izdržale test pandemijske izoliranosti, to ne vrijedi za ovo dvoje umjetnika sa zagrebačkom adresom, Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić obilježili su važan datum svoje veze, naime danas im je druga godišnjica otkako su prohodali. Ovaj umjetnički par otkrio je to svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama. Prvo je zagrebački glumac i redatelj na svom Facebooku podijelio zajedničku fotografiju, uz nježnu posvetu svojoj djevojci. Kantautorica iz Rijeke je nešto kasnije istu fotografiju podijelila i sama na svom profilu.

"Protutnjaše nam dvije godine...", napisao je Miran, te dodao i latinsku poslovicu kojom je poručio: "Da bi bio ljubljen, ljubi!"

Čitajte i: Modno najusklađeniji par spremno pozirao na špici: Kome bolje stoji vintage stil, Miranu ili Mirni?

Mirna je tu objavu komentirala uz riječi - "Prošle dvije godine, a da se nismo ni okrenuli".

Ni pandemija im ništa ne može

Ovaj par pokazao je da ni nedostatak posla uzrokovan pandemijom, kao ni nemogućnost kretanja nisu prepreka ako se dvoje ljudi voli. U mnogim projektima koje su stvarali u pandemiji surađivali su zajedno. Miran je počeo pjevati uz Mirnine kućne sessione, a Mirna je i nakon pandemije sudjelovala na njegovoj predstavi "Krizni stožer" gdje je angažirana kao kostimografkinja.

Čitajte i: Mirna i Miran imaju recept za parove u karanteni: Red svađe, red akcije, ali bitno je samo jedno

Na pitanje koji je njihov recept za sve parove u karanteni i sretnu kohabitaciju unutar četiri zida, zagonetno i zajedno su odgovorili: "Tko pjeva, zlo ne misli!"

Par koji u javnosti izaziva mnogo zanimanja zbog svog osebujnog i vintage stila odijevanja, ni sada kada se život polako vraća u normalu ne prestaje stvarati. Mirna je nedavno objavila novu pejsmu, duet s Ivanom Kindl, a Miran sa predstavom "Krizni stožer" polako kreće u turneju po Hrvatskoj. Naravno, koliko to post-pandemijske okolnosti dozvoljavaju.

Linker
19. travanj 2024 03:56