Profimedia, AKM-GSI
Kao iz bajke

Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle drže se za ruke

Ova holivudska ljubav preživjela je mnoge teške udarce koji su ih na koncu dodatno zbližili, a dokaz tomu je trenutak nježnosti u kojem su ih ulovili paparazzi.

Glumac Pierce Brosnan (65) i Keely Shaye Smith (54) u braku su 17 godina, ali njihova se ljubav rodila još osam godina prije vjenčanja. Tada su već imali sina Dylana, danas 21-godišnjaka, dok se njihov sin Paris rodio u godini njihova vjenčanja. Brosnan je i prije veze s Keely bio u braku, s danas pokojnom Cassandrom Harris, a uz današnju suprugu prebolio je još jednu životnu tragedija kada mu je prije pet godina preminula kći Charlotte. Otkako su se upoznali, a bilo je to 1994. godine u Meksiku na plaži, postali su nerazdvojni sve od njihovog prvog spoja na kojem su razgovarali do tri ujutro.

'Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Ona posjeduje tu snagu bez koje ja ne bih mogao živjeti. Kad me Keely pogleda, slab sam', rekao je bivši James Bond.

U svojim bračnim vodama vrlo često iskazuju otvorenu nježnost jedno prema drugome. Pierce i njegova supruga Shaye pokazuju koliko su sretni u bračnim vodama da je svima jasno kako su zapravo srodne duše.
Nježnost par pokazuje i dok voze bicikle, jer se i tada drže za ruke. Tako je bilo i nedavno u njihovom susjedstvu u Malibuu, kad ih je ulovio fotograf u tom neodoljivom trenutku. Zaljubljeni par svima je uzor i dokaz kako ljubav nema rok trajanja, te bi svi poželjeli doživjeti barem mali djelić onoga što oni imaju.

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE* Pierce Brosnan and wife Keely Shaye Smith enjoy a morning ride in Malibu. The couple recently celebrated 25 years of marriage together and appear to be going strong, as they hold hands during a cruise on the coast on a gloomy day in LA.

Pictured: Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith

BACKGRID USA 23 JULY 2018, Image: 379156209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE* Pierce Brosnan AKA 007 and his wife Keely Shaye Smith are looking stylish as they ride along the beach for a morning bike ride together in Malibu.

Pictured: Pierce Brosnan, Keely Shaye

BACKGRID USA 24 JULY 2018, Image: 379347265, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Ovih je dana Brosnan u fokusu javnosti prije svega zbog promoviranja filma 'Mamma Mia: Here We Go Again', nastavka mjuzikla iz 2008. koji je inspiriran pjesmama švedske grupe ABBA. Sniman je na našem otoku Visu, gdje je također sa suprugom ubrao nezaboravne uspomene.

Linker
16. travanj 2024 18:14