Profimedia, Pacific coast news
potpuni slom

Nova tuga uvukla se u život ionako nesretne glumice

Sve je imala, sve je prilike prokockala. Uglavnom zbog ovisnosti o alkoholu i tabletama koje je prate više od jednog desetljeća. Sada joj je iz ruku iskliznula još jedna prilika za ostvarenje na privatnom planu.

Svijet posljednjih godina svako malo obilaze vijesti da je nekoć omiljena tinejdžerska zvijezda, Heather Locklear (57) koja se devedesetih proslavila u seriji 'Melrose Place', imala agresivni ispad kod kuće. Na meti je znao biti njezin dečko i, uz takav život, ruku na srce, dugo su i izdržali.

Prekidu je prethodila njezina višemjesečna rehabilitacija, a kliniku za odvikavanje napustila je netom prije Božića, kako bi blagdane provela sa svojom obitelji. Nakon Nove godine trebala se vratiti u kliniku i nastaviti liječenje, no odlučila je da će se strpljivo liječiti kod kuće uz pomoć najmilijih. Među najmilijima, bolna je odluka, više neće biti njezin dosadašnji partner Chris Heisser. Ljubavi je došao kraj.

Najviše joj u ovom trenutku pomažu roditelji, koji su, kako piše People, doselili k njoj i u kojima pronalazi toliko potreban oslonac.

Posljednji ispad zbog predoziranja Heather je imala u lipnju prošle godine. Tada je čak napala policajca koji je bio pozvan zbog obiteljskog nasilja, a nazočan je tada bio i Chris.

112359, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Friday January 31, 2014. A makeup-free Heather Locklear does some shopping at XIV Karats in Los Angeles., Image: 183413264, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Heather Locklear probleme s alkoholom i opijatima ima još od 2008. godine nakon rastave s Richijem Samborom.

Ubrzo nakon toga, Locklear se prijavila u specijaliziranu kliniku gdje se liječila pola godine. Nakon povratka kući odlučila je o prekidu ljubavne veze, jer dugoročno ipak vjeruje da će se tako najlakše izboriti za zdravlje duha i tijela. 'Chris joj, svjesna je, nije od pomoći u naporima da ostane trijezna', rekla je glumičina prijateljica za People.

Heather Locklear povezana je i s 21-godišnjom kćerkom Avom, koju je dobila u braku s glazbenikom Richiejem Samborom. Slavni je par zajedno bio od 1994. do 2007. godine, a već 2008. glumica je doživjela jedan od prvih živčanih slomova povezanih s ovisnosti o alkoholu i tabletama.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE* Heather Locklear and her daughter Ava Sambora head off to grab some breakfast in Beverly Hills.

Pictured: Heather Locklear, Ava Sambora

BACKGRID USA 29 DECEMBER 2017, Image: 358851668, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
15. travanj 2024 23:15