FILMSKA DIVA

Nova uloga za Ronney Maru: ‘Djevojka s tetovažom zmaja‘ utjelovit će hollywoodsku divu Audrey Hepburn

Ona će navodno također biti i jedna od producenata na projektu, koji će režirati Luca Guadagnino, koji je 2017. režirao film ‘Call me by your Name‘.

Rooney Mara (36), glumica nominirana za Oscara, navodno bi trebala utjeloviti kultnu zvijezdu iz zlatnog doba Hollywooda, piše CNN.

Prema Deadlineu i Varietyju, Mara će glumiti omiljenu Audrey Hepburn u nadolazećem biografskom filmu Apple studija..

Hepburn, koja je umrla 1993. u 63. godini od raka, pojavila se u hollywoodskim klasicima kao što su "Rimski praznici", "Doručak kod Tiffanyja" i "Moja lijepa dama".

image

Rooney Mara and Joaquin Phoenix a

KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Spiderman u ulzi plesača: 'Tom Holland utjelovit će Freda Astaira i bit će odličan u novom filmu'

Bila je poznata i po svom utjecaju na modu, kao i po međunarodnom dobrotvornom radu kao ambasadorica UNICEF-a.

Mara koja je u braku s poznatim Jokerom koji je osvojio i Oscara, Joaquinom Phoenixom s kojim je prošle godine dobila sina Rivera, pojavila se u nekoliko desetaka filmova, a najpoznatija je po ulogama u "Djevojka s tetovažom zmaja" i "Carol", a obje su joj donijele nominacije za Oscara. Njezin posljednji film je "Aleja noćnih mora" Guillerma del Tora.

image

Audrey Hepburn

IFA FILM/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Život kao film: Aretha Franklin već s 14 godina već je bila majka dvoje djece, no ni to nije stalo na put briljantnoj karijeri

Ona će navodno također biti i jedna od producenata na projektu, koji će režirati Luca Guadagnino, koji je 2017. režirao film "Call me by your Name".

Linker
12. travanj 2024 20:08