Nina Badric
 Instagram
lokacija na koju se rado vraća

Nove fotke sve govore: Nina Badrić ne prestaje izazivati zavist

Pjevačica se uputila u daleke i tople krajeve gdje uživa na odmoru zajedno s prijateljicom i bivšom srpskom pjevačicom Sandrom Melničenko i njezinim suprugom i ruskim milijarderom Andrejem Melničenkom.

Na društvenim mrežama Nina Badrić (46) podijelila je nekoliko fotografija sa svojim pratiteljima koje pokazuju ljepotu otoka Sveti Bartolomej na Karibima gdje zagrebačka pjevačica uživa - i kojem se već godinama vraća.

Na Instagramu je podijelila i selfi uz jednostavan pozdrav "Ola", a ubrzo je skupila mnoštvo lajkova i komentara kojima joj obožavatelji poručuju da uživa u odmoru te da izgleda predivno. "Ovo je raj na zemlji!", komentirala je i Paola Valić Bekić. Na fotografiji bez make-upa, Nina je pokazala i blistav ten kojem morski zrak godi.

View this post on Instagram

Olaaaa

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

"Morate me vidjeti nakon tri uzastopna nastupa. Mislim da je važno dati koži priliku da se odmori što ja često radim jer obožavam biti bez šminke. Uz odmorno i čisto lice te - koliko toliko dobru prehranu - rezultati ne izostaju. A možda je, pak, za sve kriva moja mama. Od nje sam naslijedila i ten i navike o njezi", rekla je za Gloriju u jednom od razgovora Nina.

"Dobro jutro! Ovdje je 10 sati i vrijeme je za prvu kavicu, a ovo je pogled iz sobe", napisala je uz jednu fotografiju i pozvala Maju Šuput da joj se pridruži te nadodala da bi upravo tu trebala proslaviti djevojačku večer. "Ja sam svoje riješila, sad si ti na redu", odgovorila joj je pjevačica koja je prošlog vikenda imala nezaboravnu proslavu djevojačke u Beogradu.

View this post on Instagram

Šetam nikom’ne smetam

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Ova godina za pjevačicu počela je radno - nakon rasprodana dva koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski, u splitskoj Spaladium Areni održala je koncert za Dan žena. Njezin hit "Rekao si" pokupio je nominaciju za glazbenu nagradu Porin koji joj je na kraju ipak izmaknuo i otišao u ruke Petra Graše.

"Večeras nismo dobili Porin, ali od srca čestitam svim nominiranima i dobitnicima", napisala je pjevačica nakon dodjele.

Linker
19. travanj 2024 19:44