Iznenadni odlazak

Novi detalji o smrti Ivane Trump: Obitelji se nije javljala na telefon, odmah su zvali policiju

Poduzetnicu koju pamtimo po rečenici "Nemojte se ljutiti, uzimite im sve" u filmu Klub prvih žena, pronašao je policajac, a potom je stigao njezin sin Eric Trump sa suprugom Larom.

Novi detalji o smrti Ivane Trump, nekadašnje supruge bivšeg američkog predsjednika, malo po malo otkrivaju što se moglo dogoditi. Obitelj 73-godišnje poduzetnice, koju pamtimo po legendarnoj rečenici u filmu Klub prvih žena "Nemojte se ljutiti, uzmite im sve", htjela se s njom čuti prije njezinog planiranog odlaska na odmor u St. Tropez.

Bilo im je neobično da se ne javlja jer uvijek bi posegnula za telefonom kad bi na zaslonu mobitela ugledala ime člana svoje obitelji. Čak i kad je bila kod frizera, a ironija je sudbine to da je na dan smrti imala rezerviran termin za sređivanje kose prije odlaska na ljetovanje.

Čitajte i: Dobila je sve što se može kupiti novcem i ostavila bogatstvo od 100 milijuna dolara

Nakon nekoliko uzaludnih poziva, obitelj je alarmirala policiju u najbližoj postaji. Sumnjajući da nešto nije u redu, nadali su se da će čuvari reda stići prije njih i pomoći joj. Pronašao ju je policajac na dnu stepenica u njenom stanu u njujorškom Upper East Sideu, no bilo je prekasno. Nedugo nakon policije, stigli su Ivanin sin Eric i njegova supruga Lara, javlja NBC. Mogli su samo zaplakati…

Čitajte i: Ivana Trump ostala bez ljubavi koju nisu odobravali: Shrvana odlaskom talijanskog šarmera koji joj je bio suprug i prijatelj

Vijest o njezinoj smrti podijelio je i njezin bivši suprug s kojim je dobila sinove Donalda Jr., Erica te kćer Ivanku.

"Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njezin ponos su naše troje djece. Kao što je ona bila ponosna na njih, tako smo svi mi bili ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana!" napisao je bivši predsjednik.

Linker
25. travanj 2024 15:29