BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Stiže album

Novi najbolji prijatelj: Johnny Depp ne odvaja se od slavnog gitarista, najavili i nešto posebno

Glumac i glazbenik već se danima putuju, zajedno nastupaju, druže se, a zajedno su dočekali i najvažniju presudu koja je Deppu ‘visila nad glavom‘. Sada su najavili i izlazak albuma.

Glumac i glazbenik već se danima putuju, zajedno nastupaju, druže se, a zajedno su dočekali i najvažniju presudu koja je Deppu ‘visila nad glavom‘. Sada su najavili i izlazak albuma.

Holivudski glumac koji je posljednjih nekoliko godina iskusio najgore i najbolje od onoga što slava nosi, ponovno se vraća na uzlaznu putanju. Johnny Depp ishodovao je pobjedu na sudu u parnici za klevetu koju je podigao protiv bivše supruge Amber Heard. Iako bi svi očekivali da će presudu nestrpljivo iščekivati u sudnici, glumac se 'pokupio' na drugi kontinent, točnije u Englesku, gdje je kao gost iznenađenja nastupio na dva koncerta gitarističke legenda Jeffa Becka.

Samu presudu dvojac je dočekao u pubu u Newcastlu, ali to nije kraj njihova druženja. Deppu se očito svidjela uloga rock zvijezde tako da se 'ne da otjerati' s pozornice, s glazbenikom je nastupio i u Gatesheadu u Engleskoj. A njihovo intenzivno druženje ima i dodatnu pozadinu. Naime, Beck i Depp najavili su zajednički album koji bi trebao izaći idući mjesec.

image

Johnny Deop i Jeff Beck započeli su seriju zajedničkih nastupa.

SPLASH/PROFIMEDIA

"Iskoristit ću ovu priliku i reći da sam ovog tipa upoznao prije pet godina i od tada se nismo prestali smijati. Snimili smo album. Ne znam kako se to dogodilo. Izlazi u srpnju", kazao je Jeff Beck na koncertu.

Nisu najavili ime ni točan datum izlaska albuma, no gledatelji Beckovih koncerata po Engleskoj mogli su steći dojam kako ovaj umjetnički duo zvuči zajedno. Na poslejdnjem koncertu Depp je izveo neobjavljenu pjesmu o velikoj glumici i izumiteljici Hedy Lamarr. Osim autoriskih skladbi Beck i Depp izveli su i obrade rock klasika.

Čitajte i: Johnny Depp i Kate Moss partijali nakon što je ona svjedočila u njegovu korist

Fotografi glumca i gitarista prate po njihovoj turneji, tako su ih snimili i pri izlasku iz hotela u Manchesteru. Gdje god da se Johnny pojavi, okruže ga obožavetelji, a tako je bilo i ovog vikenda.

Ovo neće biti prvi album holivudskog glumca, naime u 2015. objavljen je Hollywood Vampires debitantski studijski album istoimene američke rock supergrupe Hollywood Vampires. Iste te godine grupu su osnovali Johnny Depp, Alice Cooper i Joe Perry kako bi odali počast glazbi rock zvijezda koje su umrle sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

image

Johnny Depp uživa kao rock zvijezda.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
04. svibanj 2024 05:31