Profimedia, AKM-GSI
ZLOČIN NA BEL AIRU

Novo razbojništvo u domu Kim Kardashian

Samo godinu dana nakon šokantne pljačke u pariškoj hotelskoj sobi, Kim Kardashian opet proživljava traumu. Srećom, ovoga puta s provalnikom se nije susrela ‘oči u oči’, no stres koji je njezina obitelj pretrpjela je velik.

Provalnik koji je navodno zabilježen na sigurnosnim kamerama namjerio se na velebno zdanje u Bel Air-u, sasvim sigurno upoznat s činjenicom da su vlasnici jedni od najbogatijih ljudi na svijetu – Kim Kardashian i Kanye West. Meta su bili luksuzni automobili koje je provalnik pretražio, a je li mu cilj bio ući u kuću zasad je nepoznato. Naime, izvori za strane medije govore kako ga je uočilo osoblje te je u tom trenutku pobjegao s posjeda.

Provalnik je tako iz dvorišta pobjegao samo s jednim iPhoneom zasad nepoznatog vlasnika, no nije se zaustavio samo na kući slavnog para. Naime, njihovoj prvoj susjedi, komičarki i glumici Kathy Griffin, iz dvorišta je otuđio ručnu torbicu koju je policija kasnije pronašla odbačenu u blizini ulice.

Najnovija pljačka navodno je potresla reality zvijezdu Kim Kardashian, koja se još uvijek nije sasvim oporavila od stresa kojeg je proživjela kad su je prošle godine provalnici u Parizu vezali u kupaonici i prijetili pištoljem tijekom pljačke njezine hotelske sobe.

Linker
17. travanj 2024 10:41