Youtube
SANTA CLARITA DIER

Novu dijetu Drew Barrymore ne želimo probati

Kako biste postigli liniju kakvu ste oduvijek priželjkivali isprobajte Santa Clarita dijetu – poručuje američka glumica Drew Barrymore u promo videu koji izgleda poput tipične reklame za proizvode za mršavljenje, ali je daleko od toga.

Radi se o najavi novog Netflixovog humorističnog serijala "Santa Clarita Diet" u kojem Drew Barrymore igra glavnu ulogu i to ljudožderke Sheile. Ona i njezin suprug Joel (Timothy Olyphant) žive u Los Angelesu s tinejdžerskom kćeri Abby, a njihove živote u potpunosti će promijeniti Sheileina smrt odnosno njezino pretvaranje u zombija. Deset epizoda novog serijala najavljeno je već za veljaču ove godine, a pratit će njezinu nezasitnu glad za sirovim, ljudskim mesom.

Slavna glumica posljednjih je godina većinom radila kao izvršna producentica televizijskih serijala poput "Tough Love" i "Knife Fight" te filma "Kako biti solo", a sada se napokon pojavljuje u glavnoj ulozi i to u formatu koji privlači sve više holivudskih glumaca. Pogledajte najavu za novi serijal s Drew Barrymore u glavnoj ulozi!

Linker
20. travanj 2024 13:47