Profimedia, UPPA News
mali rokeri

Oba sinčića su joj došla na koncert: Pa to su mini Piqué i mini Shakira!

Megapopularna latino pop pjevačica Shakira (41) s prvim se danom lipnja na neko vrijeme oprostila sa suprugom, španjolskom nogometnom zvijezdom Gerardom Piquéom i dvoje njihove male djece te je krenula na zahtjevnu turneju.

Megapopularna latino pop pjevačica Shakira (41) s prvim se danom lipnja na neko vrijeme oprostila sa suprugom, španjolskom nogometnom zvijezdom Gerardom Piquéom i dvoje njihove male djece te je krenula na zahtjevnu turneju.

I dok u sklopu svoje turneje El Dorado World Tour niže uspješne koncerte po svijetu, razumljivo je da Shakiri nedostaje obitelj - unatoč ljubavi prema poslu i obožavateljima koji se broje milijunima.

Djecu rijetko viđa, a tako će i ostati sve do 3. studenog, kad će u Bogoti u Kolumbiji održati posljednji koncert turneje. No, ove je subote na svom Instagramu, za razliku od prethodnih tjedana, objavila fotografiju svojih sinova Milana (5) i Sashe (3) i pokraj nje napisala 'K mami u rock stilu'. U rokerskim kožnim prslucima, bijelim majicama i crnim kratkim hlačama, dečki izgledaju preslatko i izazvali su pravu lavinu komentara razdraganih Shakirinih obožavatelja, među kojima je bio i uzvik: 'Pa to su mini Piqué i mini Shakira!'. Pop diva je prema rasporedu u petak nastupila u Chicagu, a klinci su joj došli na koncert. U subotu nastupa u Detroitu i potom ima dva slobodna dana koje će provesti s mališanima, sve do utorka kad je čeka Toronto u Kanadi.

We rock too Mommy!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Prije lipnja i početka turneje, Shakira je prolazila kroz zdravstvene probleme. Prvi koncert trebala održati još 8. studenoga prošle godine u Lanxess Areni u Kölnu u Njemačkoj, ali ga je morala odgoditi zbog oštećenih glasnica koje su joj čak prokrvarile.

Kad je ona krenula na turneju, Piqué je morao na pripreme za Svjetsko nogometno prvenstvo. Djeca su ostala u njihovoj kući u Barceloni, s djedom i bakom, odnosno roditeljima nogometne zvijezde. Niti tjedan dana otkako su otputovali, profesionalni su im kriminalci noću ušli u dom i ukrali im skupocjene satove i nakit, no srećom nitko nije stradao.

NEW YORK, NY - DECEMBER 25:  Milan Pique Mebarak, Shakira, Sasha Pique Mebarak and Gerard Pique attend the New York Knicks Vs Philadelphia 76ers game at Madison Square Garden on December 25, 2017 in New York City.  (Photo by James Devaney/Getty Images)
Getty Images

Dvorane po svim gradovima u kojima je do sada nastupila bile su prepune:

Linker
26. travanj 2024 06:10