Profimedia, Planet
Beyoncé i Jay Z

Obama slučajno otkrio spol najslavnijih blizanaca

Bivši američki predsjednik u videu je poželio dobrodošlicu svim tekstopiscima u “Songwriters Hall of Fame”, pa i svom prijatelju Jay Z-ju, no usput je otkrio i informaciju zbog koje je poludio cijeli Internet.

Bivši američki predsjednik u videu je poželio dobrodošlicu svim tekstopiscima u “Songwriters Hall of Fame”, pa i svom prijatelju Jay Z-ju, no usput je otkrio i informaciju zbog koje je poludio cijeli Internet.

Naime, u nabrajanju svega što on i američki reper imaju zajedničko, poput supruga koje su puno slavnije od njih, odrastanja bez oca, rekao je i da su oboje ludi za svojih kćerima, iako će ga, doduše, Jay Z u tome nadmašiti kada na svijet stignu blizanci.

6 March 2017

Jay Z, Blue Ivy Carter and Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 324142847, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos


Nakon te rečenice, više nitko nije ostao fokusiran na počast koju je Barack Obama htio odati prvom reperu koji se upisao među najbolje tekstopisce, već na informaciju da će Jay Z imati više kćeri od njega. Kako bivši predsjednik ima dvije – Sashu i Maliju, a Jay Z (zasad) samo djevojčicu Blue Ivy, mnogi su zaključili kako će njegova supruga Beyoncé na svijet donijeti dvije djevojčice.

7-4-2017

Beyoncé and Jay Z Celebrate Their Anniversary at the Grand Canyon

Pictured: Beyonce and Jay Z, Image: 328208411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet


Internetom su se, također, proširile glasine da je pjevačica već rodila ili je trenutno u trudovima jer bi to bio idealan razlog za izostanak njezinog supruga s njujorške ceremonije. Glazbeni par u braku je već 9 godina, a kćer Blue Ivy, koja će navodno biti prisutna na porodu, dobili su prije 5 godina. Trudnoću su najavili početkom veljače, fotografijom koja je ubrzo postala najpopularnija na Instagramu, a posljednje fotografije na Instagramu su one otprije 3 tjedna - s partya darivanja blizanaca i Beyoncé u visokoj trudnoći s Blue Ivy u naručju - potvrđujući glasine da su najslavniji blizanci možda već na ovom svijetu.

2 February 2017

Jay Z and Beyonce seen in this celebrity social media picture!, Image: 315145489, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
26. travanj 2024 06:23