Sa suprugom u studenome prošle godine
 Profimedia, AKM-GSI
JOŠ JEDAN KRAH

Objavili kraj: U vezi su bili deset, a u braku samo dvije godine

Pjevač koji je 2000-ih žario i palio glazbenim ljestvicama, potvrdio je da se razvodi nakon samo dvije godine braka.

Pjevač koji je 2000-ih žario i palio glazbenim ljestvicama, potvrdio je da se razvodi nakon samo dvije godine braka.

Usher Raymond (39) i njegova supruga Grace Miguel odlučili su se rastati nakon gotovo cijelog desetljeća veze, od čega su dvije godine proveli u braku.

- Nakon što smo dobro razmislili, zajedno smo odlučili rastati se. Ostat ćemo i dalje jako povezani prijatelji koji se neizmjerno vole i koji će nastaviti biti podrška jedan drugome kroz svaku fazu života. Velika količina ljubavi i poštovanja koje imamo jedan za drugog samo će biti još veća – stoji u zajedničkoj izjavi Ushera i Grace Miguel.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Usher chews bubblegum in Louis Vuitton slippers on a walk with his wife Grace Miguel and their dog. The couple walked to the Chateau Marmont Hotel.

Pictured: Usher

BACKGRID USA 18 NOVEMBER 2017, Image: 355688801, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Sa suprugom u studenome prošle godine

Par se u tajnosti vjenčao u rujnu 2015., a svoj su rastanak skrivali od javnosti par mjeseci. Vezu su započeli nakon što se Usher razveo od svoje prve supruge Tameke Foster s kojom ima 10-godišnjeg Ushera Raymonda V i 9-godišnjeg Naviyda Elyja, a i s njom je u bračnoj zajednici bio samo dvije godine.

Pjevač je dao naslutiti da se u njegovom životu događaju ključne promjene nakon što je na instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazao novu tetovažu napisao da za njega počinje nova era. Iako nije otkrio točno značenje, smjestio ju je na poprilično vidljivo mjesto – vrat.

Objavu dijeli Usher (@usher)

Linker
27. travanj 2024 14:11