Marko Miščević, Nikola Vilić / Hanza Media
SEVERINA, VLATKA, ANĐA....

Od ljubavi do mržnje: Voljeli su se najviše na svijetu, a onda im se veza pretvorila u pakao

Da i bogati i slavni plaču dokazuju ove nesretne ljubavne priče koje su se nakon čarobnog početka pretvorile u bol, suze i mučno navlačenje po sudovima.

Vlatka Pokos i Josip Dikan Radeljak

Tko bi mogao zaboraviti satensku haljinu s potpisom Dior, u kojoj je Vlatka Pokos blistala od sreće na vjenčanju za Dikana Radeljaka 2006. godine? Vezu sa 27 godina starijim Radeljakom pjevačica je započela 2001., godinu dana nakon tragične smrti Ene Begović, Radeljakove prve supruge koja je poginula pod kotačima džipa kojim je upravljao tada 18-godišnji Dikanov sin Leo.

Bračna sreća potrajala je samo godinu i pet mjeseci, a nakon burne svađe Dikan je Vlatku izbacio iz stana. Kad se vratila nakon noći prospavane kod prijateljice, brave su bile promijenjene, a Radeljakov sin Vlatki je prenio poruku da napiše popis stvari za koje misli da su njezine.

Krenulo je prepucavanje putem medija koje nije stalo ni do danas. Bivši supružnici imali su samo ružne riječi jedno za drugo, u svojoj autobiografskoj knjizi "Život u raju" Vlatka je otkrila da je Dikan u krevetu pričao o Eni i brojne druge pikanterije. Optužbe su prštale na sve strane, a spominjala se čak i prostritucija u Italiji....

zagreb 030206
premijera baleta trnoruzica , hnk , vlatka pokos josip radeljak  
foto marko miscevic
-ziv-
-kul-
Marko Miščević / Hanza Media

Dugogodišnji sukob vrhunac je doživio nedavno, kad je Radeljakov sin Leo zatražio da mu Vlatka vrati 306 000 kuna koje je navodno potrošila s njegove kartice kojom je baratala za vrijeme veze s njegovim ocem. Vlatka je izjavila da je taj novac potrošila na poklone za Laninu baku i plaćanje kućnih pomoćnica, da joj je tu karticu dao tadašnji suprug te da novac uopće ne pripada Leu, već da na njegovim računima Dikan skriva novac.

Amber Heard i Johnny Depp

**FILE PHOTOS** Los Angeles, CA - Former Hollywood couple Johnny Depp and wife Amber Heard were at the Superior Court in Los Angeles on Friday, as new report claims that the actress is alleging her husband assaulted her. Heard is seeking a restraining order from the actor and claimed he has assaulted her in the past, according to TMZ. The celebrity gossip site also posted a picture of an injured Heard. The news comes on the heels of Heard seeking a divorce from Depp earlier in the week after 15 months of marriage. Here are some FILE PHOTOS of the couple during happier times.       May 27, 2016, Image: 287180373, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Kad su se 2011. godine upoznali, zanosna Amber Heard i 23 godine stariji Johnny Depp bili su u naizgled stabilnim vezama. On je hodao s dugogodišnjom partnericom i majkom svoje djece Vanessom Paradis, a ona je ljubila fotografkinju Tasyu van Ree. 2012. oboje su bili slobodni i počeli snimati film "The Rum Diary" na čijem je setu planula vatrena romansa. Ona je upoznala njegovu djecu i letjela po cijelom svijetu kako bi ga podržala, a on je izjavio kako mu se ljepotica uvukla u glavu. 2013. godine ju je zaprosio, 2015. su se vjenčali u svom domu u Los Angelesu, a zatim se zaputili na Bahame gdje su pred najboljim prijateljima i užim krugom obitelji razmijenili zavjete. Prije vjenčanja, ekscentrični Johnny nosio je ženski prsten svoje zaručnice kako bi svijetu na svoj otkačen način pokazao da je zauzet i sretan.

Par se mjesecima pojavljivao na premijerama u čvrstom zagrljaju pa nitko nije ni posumnjao da u raju postoje problemi, sve dok se 2016. godine na proslavi svog 30. rođendana Amber nije pojavila bez supruga.

15 mjeseci nakon vjenčanja par je objavio da se razvodi, na Amberin zahtjev te su počela šuškanja da Johhny ne želi ni čuti za podjelu imovine jer nije sklopljen predbračni ugovor. U to vrijeme glumčevo bogatstvo procjenjivalo se na 272 milijuna dolara.

Nakon razvoda u javnost je izašla fotografija Amber s velikom masnicom na licu koju je zadobila kad je Johnny bacio iPhone u njezino lice. U više intervjua otkrila je da ju je slavni glumac fizički zlostavljao i da se osjećala kao žrtva, ali je mislila da joj nitko ne može pomoći. Na sudu se pojavila s masnicom i brojnim fotografijama koje pokazuju njezino izudarano lice, razbijen okvir i razbijenu bocu koje je glumac za vrijeme divljačkog ispada udarao i bacao po kući.

Anđa Marić i Primož Dolničar

Ljubav Anđe Marić i Primoža Dolničara započela je 2002. godine na modnoj reviji za koju je ona bila angažirana kao model, a on kao plesač. Ljubav je planula na prvi pogled, Anđa je zbog njega preselila u Ljubljanu, a on ju je nakon samo tri mjeseca veze pitao želi li mu biti supruga.

2003. par je ozakonio vezu, prvo na Ljubljanskom gradu, a zatim i u crkvi, što su proslavili uz veliki piknik. Primož je bio fan romantičnih gesti pa je Anđino prezime dodao svojem kako bi pokazao svoju neizmjernu ljubav. 20014. rodio se sin Gašper i par je živio naizgled mirno dok 2009. nisu počela šuškanja o trzavicama.

Ivan Posavec / Hanza Media

2010. tražila je razvod braka, nakon kojeg je u javnost krenulo izlaziti prljavo rublje. Anđa je otkrila kako ju je Primorž prevario ne s jednom, već s više njezinih prijateljica te da su imali čudan i težak odnos. Jedna od najružnijih priča vezanih za ovaj odnos je videosnimka na kojoj Dolničar vodi ljubav s Anđinom prijateljicom u njihovom bračnom krevetu, koju je sam pokazao majci svojeg djeteta.

Zagreb, 160317.
Masarykova ulica.
Otvorenje novog Dieselovog ducana u Masarykovoj ulici. Otvorenju su prisustvovale poznate osobe iz javnog zivota.
Na fotografiji: Andja Maric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

No to je bio tek početak. 2013. donesena je presuda da Anđa gubi skrbništvo nad sinom te da mora plaćati mjesečnu alimentaciju od 150 eura mjesečno, Primož ju je nazvao narkomankom i bipolarnom osobom, govorio da ne hrani njihova sina, a slomljenoj pjevačici stres i tuga odrazili su se i na zdravlje. 2012. dijagnosticirana joj je upala moždanih ovojnica zbog čega je počela gubiti motoriku u rukama i nogama, no nije se prestala boriti. Nakon šest mučnih godina, 2016. napokon joj je vraćeno skrbništvo, uz uvjet da dijete s ocem provede pola praznika te ga posjećuje svaka dva tjedna. Primož je ipak odlučio živjeti s ocem u Ljubljani, a katkad se svi troje druže na zajedničkim ručkovima.

Mel B i Stephen Belafonte

3 May 2013 - Century City, California - Stephen Belafonte, Melanie Brown, Mel B. 20th Annual Race To Erase MS Gala held at the Hyatt Regency Century Plaza Hotel. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/ADMEDIA_adm_RaceToErase2013_BP_206/Credit:Byron Purvis/AdMedia/SIPA/1305041217, Image: 232333560, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
S bivšim suprugom 2013. godine

Bivša pjevačica popularne britanske grupe "Spice Girls" 2007. godine preko ušiju se zaljubila u partnera sa snimanja filma "Talk", Stephena Belafontea. Zaluđeni par nije hodao ni mjesec dana kad se vjenčao u Las Vegasu, a godinu nakon 'vjenčanja na brzinu', ceremoniju i slavlje ponovili su pred prijateljima i obitelji u Egiptu.

2011. na svijet je stigla je kćerkica Madison, a par je nastavio puniti stupce britanske štampe uz opise 'najljepši' i 'najzaljubljeniji'.

Na žalost, ni u braku zgodne Mel B nisu cvjetale ruže, što je na vidjelo izašlo tek 2014. godine, kad se na snimanju britanskog X Factora gdje je nastupala u ulozi mentora, pojavila s masnicama i ogrebotinama na licu i rukama.

Tek 2017. Mel B zatražila je razvod i zajedničko skrbništvo nad djetetom, a nakon toga u javnost su isplovile priče o ljubavnom trokutu u kojem su Mel B i Stephan navodno bili s britanskom it-djevojkom lady Victoriom Hervey.

Mel B je na sudu tražila zabranu objavljivanja snimki seksa koje su ostale u posjedu njezinog muža, a odmah mu je i blokirala račune kako bi spasila bogatstvo vrijedno 40 milijuna funti.

Na sudu se požalila i kako je njezin bivši suprug organizirao 'lažni brak' za njihovu dadilju, kako bi ona mogla ostati u Velikoj Britaniji i s njim održavati seksualne odnose. Dadilja je priznala da je barem 15 puta spavala sa Stephenom.

Mel B je otvoreno govorila i o nasilnoj naravi bivšeg supruga koji ju je često tukao i maltretirao, što njegove poznanike nije iznenadilo. Naime, Stephen je i prije ovog braka imao probleme sa zakonom - bivša djevojka optužila ga je za obiteljsko nasilje, bio je priveden zbog krađe, nasilja nad muškarcima s kojima se posvađao u prometu, a 2007. ciglom je ubio patku, zbog čega je morao platiti 300 funti kazne.

Severina i Milan Popović

Kad su hrvatska pjevačica Severina i srpski poduzetnik Milan Popović 2010. godine uplovili u romansu, veza se činila poput priče iz bajke. Upoznali su se na proslavi njegova rođendana, na kojem je ona nastupala, a Amorova strelica pogodila je njihova srca nekoliko trenutaka nakon što su se upoznali. "Kad sam se zaljubila, smršavila sam jer desetak dana nisam ništa jela. Samo sam lebdjela", izjavila je jednom Severina. Milan i Severina putovali su, uživali u životu i iznenađivali jedno drugo malim znacima pažnje te 2011. razveselili javnost ružičastim zaručničkim prstenom kuće Cartier koji je blistao na Severininom prstu.

Želja za djetetom paru se ostvarila pa je 20. veljače 2012. godine na svijet stigao maleni Aleksandar. Na žalost, naizgled idealna veza počela je pucati, a u listopadu iste godine medijima se proširila vijest kako je Severina u tajnosti krstila Aleksandra u katoličkoj crkvi u Rijeci, bez prisutnosti oca Milana. Uslijedio je kratak pokušaj pomirenja, no sreće nije bilo. I tako je počela ping pong igra tužbama s obje strane.

Milan je prijavio Odvjetničkoj komori svoju bivšu odvjetnicu optuživši je da je Severini odavala povjerljive informacije kako bi njegova bivša prošla što bolje, a Severinina odvjetnica najavila je tužbu protiv počinitelja koji joj je upao u elektroničku poštu i objavio sadržaj u medijima.

U prosincu 2013. godine Općinski sud donio je odluku da Milan sina može viđati samo u Zagrebu, nakon što je Milan govorio kako je tužan što mu Severina ne dopušta da viđa sina. "Ponekad zbog toga i plačem", rekao je.

2014. Severina je prijavila policiji muškarce koji su uhodili i fotografirali nju i njezina sina, zbog čega je i policija ispitivala Milana Popovića, a on je uzvratio pismom Zoranu Milanoviću i nizu institucija s pritužbom da njegov sin živi kao u reality showu jer Severina stalno objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama.

2015. godina Severina se zaljubila u Igora Kojića i nakon pola godine udala, no to nije zaustavilo rat s bivšim suprugom. Severinin suprug postao je dio ove tužne priče.

milan popovic i severina vuckovic u njegovom avionu
02012011
Let Milanovim privatnim avionom 2011. godine

Početkom 2016. Popović je pristupio udruzi hrvatskih očeva koji nakon razvoda ili rastave žele ravnopravno s majkama odgajati djecu i na press konferenciji svima dao na znanje da je tužio Igora Kojića jer je objavljivao fotografije njegova djeteta na društvenim mrežama. Srpski poduzetnik nastavio je s tužbama, što je priznao i u velikom intervjuu za Gloriju u sklopu kojeg je pokazao kako je uredio dom za sina kojeg dočekuje s djevojkom. Doznali smo i da plaća mjesečnu alimentaciju od 15.000 kuna.

U lipnju 2017. godine, za vrijeme Severininog puta u Ameriku, Verica Nikić - sutkinja Općinskog građanskog suda donijela je presudu prema kojoj Severina s vlastitim djetetom ne bi smjela provesti više od 200 dana godišnje te da, kad je dijete s ocem, Severina smije nazvati samo jednom dnevno, točno u 20 sati.

Severina je javno na RTL-u presudu nazvala nakaradnom i rekla kako je zbog stresa izgubila dijete začeto sa suprugom Igorom. U srpnju 2017. ukinuta je privremena mjera kojom je određeno da petogodišnji Severinin sin treba provoditi podjednako vremena s njom i s ocem Aleksandrom Popovićem.

No ovo nije kraj mučne sage....

Linker
19. travanj 2024 18:59