Novak Đoković sa suprugom na odmoru u Španjolskoj
 Profimedia, Backgrid UK
Supruga se uhvatila škara

'Od pećinskog čovjeka do mog muža': Đoković se dugo odupirao make-overu, rezultat ga je ipak oduševio

Mnogi se u ovoj izolaciji mogu pohvaliti kako su savladali vještine koje prije nikada nisu, a jedna od njih je i šišanje sebe ili drugih. Muževi i dečki se prepuštaju svojim curama i ženama koje su prihvatile ulogu frizerki, a jedna od njih je i supruga jednog od najboljih tenisača svijeta. Iako se prije nije dao nagovoriti na novu frizuru, konačno je pokleknuo i nije požalio.

Proslavljeni tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena svako malo na društvenim mrežama dijele razne načine zabave u izolaciji. Njima nikada nije dosadno, a to su nedavno dokazali simpatičnim, ali prilično teškim izazovom - isprobavanje akro joga položaja te su pozvali sve prijatelje i pratitelje da ga i oni isprobaju.

Osim zezancije, Novak i Jelena bacili su se na ozbiljan posao - šišanje - jer tko će ako ne oni? Još uvijek je riskantno odlaziti frizeru pa su supružnici odlučili uzeti stvar u svoje ruke.

Na Instagramu su podijelili video u kojem Jelena šiša Novaka jer, kaže, izgleda poput pećinskog čovjeka. "Dozvolio mi je", rekla je Jelena i krenula pokazati svoju novu vještinu. "Prihvatio sam, poklekao, barem sa strane. Hajde", rekao joj je Novak koji prije nije dao da ga supruga šiša.

Ipak, na kraju je bio zadovoljan rezultatom: "Nije tako loše, svaka čast. Imaš karijeru."

Jelena je nedavno otkrila kako šiša i djecu i pse, samo se Novak 'ne da':

"Postala sam frizer svojoj djeci za vrijeme ove karantene. Moje reference su toliko dobre da će moj suprug prije postati pećinski čovjek nego se prepustiti mojim škarama. Živjele sve nove vještine koje smo savladali i živjeli svi frizeri koji uspijevaju raditi svoj posao dok su njihova djeca nemirna u frizerskoj stolici. To je prava umjetnost", napisala je Jelena u jednoj objavi.

Čitajte i:

Jelena Đoković nikad iskrenija: Otkrila predivnu priču koja će je zauvijek vezati uz Hrvatsku

Novak i Jelena Đoković pozvali sve da isprobaju prilično težak izazov: 'Dugo smo ovo vježbali'

Svi su se 'kidali od smijeha': Pogledajte kako se Novak Đoković našalio s Goranom Ivaniševićem

Linker
18. travanj 2024 21:52