Tara i Dino
 Livio Andrijić / Hanza Media
'Zvijezde pjevaju'

Od samog početka su favoriti publike - Ostvarili su svoje snove!

Magičan par showa 'Zvijezde pjevaju' čija je kemija od prve epizode začarala publiku i žiri niti u finalu nije razočarao svojim izvedbama koje su ih na kraju dovele do pobjede.

Mlada glumica Tara Thaller (21) i pjevač Dino Jelusić (26) proteklih su tjedana s ostalim kandidatima zabavljali publiku HRT-a u showu 'Zvijezde pjevaju', a tijekom ovog glazbenog putovanja par je zaradio titulu 'hrvatskog Bradleyja i Lady Gage'.

Njihova kemija i odlični nastupi doveli su ih do pobjede, u napetom finalu emisije gdje su snage odmjerili s jednako dobrim parom - Ashley Colburn (32) i Bojanom Jambrošićem (33).

Dva para koja su izborila mjesto u finalu izveli su tri pjesme kojima su se borili za prvo mjesto - pjesmu sporijeg ritma, bržeg ritma i onu za koju smatraju da je obilježila njihov put do finala. No izbor nije bio velik - morali su odabrati između pjesama koje su ove sezone već izveli.

Tara i Dino tako su otvorili natjecanje s pjesmom 'Dream a little dream of me', a za drugu izvedbu odabrali su pjesmu Arethe Franklin 'Think'. "Čarobni ste", kratko je komentirala Remi njihovu prvu izvedbu za koju su dobili 40 bodova, a isti broj bodova dobili su i za drugu izvedbu od žirija koji je u finalnoj večeri više uživao, a manje komentirao.

10.04.2019.
Dino Jelusic i Tara Thaler.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić / Hanza Media
Tara i Dino

Ashley i Bojan krenuli su s energičnom izvedbom pjesme 'Footloose' i za nju pokupili također same desetke. Lagana pjesma koju su odlučili ponovno izvesti bila je balada 'Princeza'. Čiste desetke pale su i za ovu pjesmu.

Posljednji nastup kojim su se Dino i Tara oprostili od showa je bila izvedba Parnog Valjka - 'Molitva' dok su Bojan i Ashley odabrali pjesmu 'Time of my life' iz filma Prljavi ples.

HRT
Bojan Jambrošić i Ashley Colburn

Iznenađenje za kraj večeri bio je zajednički nastup oba para - izveli su pjesmu 'Program tvog kompjutera' grupe Denis&Denis, no i nastup članova žirija koji su publiku zabavili starim hitom grupe Boney M 'Daddy Cool'.

Dok je žiri bio zadovoljan, no kao i kandidati, ujedno i tužan što je njihovom druženju došao kraj, gledatelji su imali zadnju riječ i zbrojem svih bodova pobjednici nove sezone su Tara i Dino, miljenici publike od prve emisije.

"Tara i ja smo odmah postali prijatelji. Kad sam čuo kako pjeva i kako dvoglasno zvučimo, pomislio sam da se samo moramo malo izbrusiti jer je talentirana za poludjeti. Rekao sam joj da samo ne treba imati tremu. Odlična je glumica, a ima samo 21 godina. Sretan sam što sam dobio nju kao zvijezdu", rekao nam je Dino još na počecima showa.

Linker
13. travanj 2024 13:09