TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Zlatne ruke

Odani muškarac! Petar Grašo otkrio kojoj je to ženi vjeran već 16 godina, a nije Danijela

Samozatajan glazbenik svima je pokazao kako izgleda njegova uobičajena rutina njegovanja besprijekornog izgleda, kojoj je vjeran dugi niz godina.

Samozatajan glazbenik svima je pokazao kako izgleda njegova uobičajena rutina njegovanja besprijekornog izgleda, kojoj je vjeran dugi niz godina.

Omiljeni pjevač Petar Grašo godinama je vjeran i partnerici Danijeli Martinović, ali i još jednoj ženi - otkrio je na svom Instagramu o kome se radi. Grašo spada u onaj dio estrade koji uvijek ima njegovan izgled, a iako se na početkukarijere isticao dužom kosom, splitski glazbenik otkako ju je skratio oblikuje ju po modernim načelima. Grašo je otkrio kako izgleda njegovo redovito održavanje dobre frizure.

"Prvo obavezno kava, pa zezanje i razgovor, a nakon toga šišanje, pranje i sve šta slijedi. Tako već 16 godina.. Zlatne ruke moje Mateje Lopac slažu moju frizuru i čine od mene čovjeka", napisao je Petar uz selfie iz zagrebačkig frizerskog salona. Podignuta kosa i stilizirana brada godinama su dio prepoznatljivog imidža ovog pjevača, a sada je otkrio i tko je majstorica zaslužna za njih.

Kada nam je koronavirus prošlog ožujka svima preokrenuo živote naglavačke, ovaj je glazbenik duhovitim objavama dao do znanja obožavateljima i pratiteljima da će ipak sve biti u redu. "Hej dušo, COVID brani, da bude sve k‘o lani", našalio se Grašo i nasmijao niz svojih obožavatelja. "Ma bit će opet sve k‘o lani! Samo pozitivno", napisao je usto Grašo i poručio da se glazbom treba boriti protiv panike i korone.

Čitajte i: Grašo novim potezom oduševio sve, a među prvima je reagirala Nives Ivanišević!

Savjet kojeg uvijek sluša

Glazbenik koji je poznat po tome da živi vrlo privatan život, bez mnogo otkirvanja o sebi izvan scena pozornice i stvaranja glazbe, prošlog se ljeta za Gloria.hr prisjetio svoje posljednje uspomene na velikog prijatelja Olivera Dragojevića.

"Vrlo dobro pamtim posljednji susret s Oliverom jer se on dogodio na moj rođendan 19. ožujka 2018. Bili smo na pregledu glasnica u Splitu kod doktora Kljajića. Sjećam se da mu je doktor rekao da ima glasnice kao osamnaestogodišnjak i doista je bilo tako. Ja sam u šali dobacio ‘Eto stari, sad kada znamo da je glas zdrav, možeš slobodno ‘pojačati‘ cigarete. On se nasmijao i dobacio nešto duhovito što neću citirati", kroz smijeh je rekao Grašo, dodavši da Olivera najviše pamti po humoru i nevjerojatnoj jednostavnosti postojanja.

Čitajte i: Petar Grašo prisjetio se posljednjeg trenutka s Oliverom: ‘Nasmijao se i dobacio mi u svom stilu‘

Petar je krajem srpnja sudjelovao u koncertu "Trag u beskraju", u Oliverovoj rodnoj Veloj Luci, tih su se dana brojni njegovi prijatelji pjesmom prisjetili velikog i neprežaljenog Olivera. "Njegova rečenica koju mi je najčešće govorio je ‘budi svoj‘. To je postulat kojeg bi se svaki glazbenik trebao držati. Na početku i na kraju svega što radiš treba biti ljubav i postojanost, sve ostalo je sekundarno", kazao je Grašo.

Linker
26. travanj 2024 07:56