face to face / Face to Face / Profimedia
ODLUKA ŽIVOTA

Odustala je od poroka koji ju je vukao na dno: Prestala je piti, a onda joj se pridružio i suprug

Glumica Jessica Simpson prisjetila se najbolje odluke života da odustane od poroka koji je pretvarao u lošiju verziju sebe, a onda joj se zbog solidarnosti priključio i suprug.

"Htjela sam se bolje razumjeti i prolaziti kroz život potpuno svjesna svega. Moja djeca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost", rekla je Jessica Simpson u Sirius XM's The Jess Cagle Showu nakon što se pohvalila da pune tri godine nije pila alkohol.

"Nisam ni bila svjesna koliko pijem, mislila sam da me piće čini hrabrijom i samopouzdanijom, ali činilo mi je baš suprotno, zapravo sam zbog alkohola postala nijema. Šutjela sam i bila tupa", priznala je glumica.

20-5-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Jessica Simpson,Image: 520880156, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Jessica je kaže bez alkohola bolja verzija sebe...

Autorica knjige "The Open Book" rekla je da je prestao piti i njezin suprug Eric Johnson iz solidarnosti prema njoj, a tijekom terapije je shvatila da je sve osjećaje stavljala pod tepih i da to nije nimalo zdravo.

Moj psihoterapeut je rekao: "Ne mogu vjerovati da netko može u sebi nositi toliko trauma i straha... Ljudima treba cijeli život da to priznaju sami sebi", kaže glumica koja unatoč stresu i pandemiji koja je poharala svijet, nije poželjela piće i to joj je, kaže, veliki blagoslov.

Smatra da joj je ta odluka najbolja odluka do sada.

"Svi me pitaju: 'Kako to misliš ne piješ tijekom pandemije!? Pa zar te ne izluđuju djeca?', ali ne stvarno ne pijem više i to me čini sretnom", kaže Jessica koja ima troje djece: Maxija (8), Acea (7) i Birdie (1).

Čitajte i:

Sretan rođendan! Jessica dočekala 40 u komadu koji je dugo ležao na dnu ormara

Četrdesete nikad nisu izgledale ovako dobro: Jessica požurila sa slavljem i poslala snažnu poruku

Svi smo mi Jessica: 'Kućanica godine izgleda nešto drugačije ovih dana'

Linker
19. travanj 2024 06:34