Tuguje u tišini

Oglasila se prvi put nakon gubitka: Chrissy Teigen smogla snage i poslala poruku svima koji brinu za nju

Bračni par tijekom trudnoće javno je govorio i o tome koliko se vesele trećem djetetu, ali i o problemima s kojima se trudnica susrela, na kraju su početkom listopada slomljenog srca objavili i da su dijete izgubili.

Prvi put otkako je objavila za gubitak trudnoće, Chrissy Teigan obratila se javnosti kako bi podijelila novosti o svojoj obitelji. Njena poruka objavljena je dva dana nakon što joj je suprug John Legend posvetio pjesmu "Never Break", na dodjeli Billboard glazbenih nagrada.

Bivši model i majka dvoje djece, dala je obožavateljima do znanja da je dobro, nakon nedavnog gubitka djeteta u visokom stupnju trudnoće - o kojem je zajedno sa suprugom odlučila javno progovoriti.

View this post on Instagram

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

"Tihi smo, ali smo dobro. Volim vas jako sve", kratko je napisala Teigen uz fotografije suprugovih objava na Twitteru. Chrissy je početkom listopada spontanim pobačajem izgubila njihovo treće dijete. Svoju neizrecivu tugu podijelili su u tom trenu sa svijetom. To je bio veliki udarac za poznate supružnike koji su malenome već dali ime - Jack.

Komplikacije i na kraju prekid trudnoće

Teigen je tijekom trudnoće svoje fanove izvještavala o komplikacijama koje je proživljavala - krvarenjima i placenti koja je, kako je rekla, bila jako tanka. Manekenka je na kraju završila u bolnici zbog krvarenja koje nije prestajalo i bebici više nije bilo spasa.

Legend je cijelo vrijeme bio uz svoju suprugu i pružao joj bezrezervnu potporu, a ova tragedija potaknula ga je na stvaranje. Glazbenik je samo dva tjedna nakon gubitka djeteta napisao dirljivu pjesmu posvećenu supruzi koju je i izveo na dodjeli nagrada Billboard Music Awards.

"Nikad se nećemo slomiti

Sagrađeni smo na temeljima

Dovoljno su jaki da ostanemo

Nikada se nećemo slomiti", zapjevao je Legend, jedva suzdržavajući suze.

Linker
16. travanj 2024 08:33